CCP Games har netop annonceret et nyt spil, som nok vil revolutionere mobil spil verdenen en smule.

De har nemlig annonceret deres kommende Virtual Reality titel til Samsung Gear VR. Byd velkommen til Gunjack.

Hvis i kaster blikket op imod toppen af nyheden, så vil i kunne se annoncerings traileren til Gunjack, og hvis i syntes det ligner noget i måske har set et eller andet sted, så tager i ikke helt fejl, for spillet er bygget op omkring Eve Online universet.

Gunjack er selvfølgelig bygget op fra grunden af, og tilpasset så det passer perfekt ind til Samsung Gear VR platformen.

Hvis du ikke helt kender Samsung Gear VR platformen, så kan vi hermed fortælle jer, at det er et form for “headset” der gør at du kan sætte din Samsung Galaxy Note 4, eller S6/S6 Egde i den, og vupti, så har du Virtual Reality hjemme i dagligstuen. I kan læse meget mere om Samsung Gear VR på den officielle hjemmeside .

Jean-Charles Gaudechon som er executive producer på Gunjack, har udtalt at de vil lave den mest action baseret shooter, og ikke mest grafiske perle, som slår benene væk under os, fordi vi ikke har set noget lignende på mobilen.

Efter at have set traileren, så er Jean-Charles Gaudechon, da ikke helt galt på den, for det ser nu ret godt ud må vi da erkende.

Gunjack vil blive udgivet her til efteråret i år, på samme tid som vi kan nyde Samsung Gear VR.

Forrige indlægN++ anmeldelse
Næste indlægEA’s GamesCom pressekonference live
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)