I dag præsenterer Harman Kardon sit nyeste produkt i den populære Citation-serie – Harman Kardon Citation MultiBeam 1100. Den nye soundbar er udstyret med en kombination af teknologierne Dolby Atmos® og MultiBeamTM, der sørger for, at lydoplevelsen er helt i top. Harman Kardon Citation MultiBeam 1100 byder ikke kun på fantastisk lyd, men også et gennemført design, som supplerer hjemmet på en elegant måde.

Uanset om du ser film, hører musik eller gamer, vil Harman Kardon Citation MultiBeam 1100 levere lyden, der hæver underholdningsniveauet. Soundbaren er bygget med hele 11 drivers, hvor lyden også vinkles opad og skaber det 3D lydbillede, man kender fra Dolby Atmos®. På denne måde kan du få lyden, du kender fra biografen hjem i din egen stue.

Harman Kardon Citation MultiBeam 1100 er et komplet og elegant underholdningssystem til hjemmet, der giver adgang til over 300 online musiktjenester igennem AirPlay, Alexa Multi-Room Music (MRM), Chromecast built-inTM og HDMI eARC forbindelse.

PureVoiceTM teknologi er indbygget i soundbaren, som sørger for, at lyden af stemmer er krystalklar uanset lydstyrken. Dermed kan du både fordybe dig i afdæmpede dramaer eller eksplosiv action uden at gå på kompromis med lydkvalitet. Den nye soundbar har automatisk rumkalibrering og kan parres med andre højttalere i Citation-serien, såsom Citation Sub eller Sub S, der tilfører et ekstra lag bas til underholdningen.

Soundbaren er designet med den høje kvalitet og elegante stil, som man kan forvente af ethvert Harman Kardon produkt. Prydet i stof fra Kvadrat, som er Europas førende virksomhed indenfor stoffer og tekstiler, fås soundbaren i de to klassiske farver grå eller sort.

Harman Kardon Citation MultiBeam 1100 bliver tilgængelig på harmankardon.com i maj 2022 til 6.995 DKK.