I juli kan medlemmer af PlayStation Plus få fingrene i et interaktivt mysterium med det BAFTA-vindende spil Heavy Rain, og dykke dybt ned i kampsport med kampspillet Absolver. Call of Duty: Black Ops III er tilgængeligt som bonusspil indtil den 11. juni.

I juli står den på to meget forskellige spil fra Frankrig.

Det første spil er PlayStation 4-genudgivelsen af det prisvindende interaktive mysterium Heavy Rain, der kommer fra de franske mesterfortællere Quantic Dream.

Historien i Heavy Rain starter med en lille dreng, der forsvinder. Denne forsvinden kan meget vel være det seneste træk i en række groteske mord, hvor seriemorderen kendt som The Origami Killer kidnapper små drenge og drukner dem i regnvand. I spillet spiller du som fire fremmede, hvis skæbner bliver viklet sammen af dette seriemordermysterie.

I Heavy Rain kommer dine valg til at forme, hvordan historien udvikler sig – og det er ret sikkert, at du kommer til at have en helt unik spiloplevelse. Der er ikke nogen “korrekt” måde at spille spillet på, og karaktererne kan faktisk dø i løbet af spillet. Et dødsfald betyder dog ikke, at det er game over – spillet bliver ved med at fortsætte, uanset hvad der sker, og uanset hvad du gør som spiller.

Heavy Rain udkom oprindeligt tilbage i 2010 til fantastiske anmeldelser, og det blev også til tre britiske BAFTA-priser for bedste originale musik, bedste historie og teknisk innovation.

Dyk dybt ned i kampsportens kunst med Absolver

Det andet spil i juli er Absolver, en hyldest til kampsporten og håndmadder.

Absolver er et online action RPG, som foregår i et mytisk land ved navn Adal. I dette land er kamsport en af de mest ærefulde professioner, og krigere kendt som prospects kæmper for at blive en del af et elitekorps, der kæmper for at holde orden i verdenen.

I Absolver er kampsport 100 procent i fokus. Med mere end 150 forskellige moves at vælge imellem, kan du skræddersy din helt egen spillestil, så du altid har en helt unik tilgang til kampene. Du låser op for nye moves gennem kort til dit combat deck, som du løbende låser op for, når du spiller spillet.

I Absolver kan både kæmpe med og imod andre spillere online, hvilket ofte resulterer i nogle virkelig intense kampe. Det er langt fra et spil, der kan vindes med button mashing og held – her handler det om taktik, tålmodighed og en dyb viden og din unikke sammensætning af moves.

Spillene er klar til download den 3. juli – indtil da kan man stadig få fingrene i sidste måneds spil, det taktisk vidunder XCOM 2 og the vanedannende motorcykelspil, Trials Fusion.

Call of Duty: Black Ops III er tilgængeligt som bonusspil indtil den 11. juli
Udover Absolver og Heavy Rain kan medlemmer af PlayStation Plus også få fingrene i Treyarchs Call of Duty: Black Ops III uden ekstra omkostninger – tilbuddet udløber den 11. juli.