I morgen er dagen hvor Legend of Zelda: Link’s Awakening udgives til Nintendo Switch. Nu giver vi jer styr på historien.

En ny trailer er sendt ud. Og det er selvfølgelig en trailer som giver os lidt styr på selve historien i Legend of Zelda: Link’s Awakening.

Hvis du er lidt i tvivl om du skal købe spillet eller ej i morgen, så fortvivl ikke. Vi frigiver vores anmeldelse af spillet klokken 14 i dag.

Forrige indlægShadowkeep vidoc fra Bungie
Næste indlægUntitled Goose Game gameplay frigivet
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)