Logic Artists er glade for at kunne bekræfte deres længe ventede titel, Expeditions: Viking, udgives i dag verden over! Tag med tilbage til vikingetiden i det tur-baserede rollespil med stærke elementer af strategi og stor vægt på historisk autenticitet. Spilleren står i spidsen for en lille gruppe vikinger, der har til opgave at udforske ukendte territorier – på deres togt over sletter og bjerge kan gruppen vælge at handle eller udføre plyndring. Målet er at vinde ressourcer til at forsvare sin hjemstavn i Danmark, etablere nye handelsruter og opbygge alliancer, samt øge sin indflydelse. Valget er dit: Er du en god handelsmand eller en barbarisk tyran?

EO fra Logic Artists, Ali Emek, siger, “Efter mere end to års udvikling er vi meget spændte på at udgive og dele Expeditions: Viking med folket! Forhåbningerne er høje i studiet, som vi forbereder os på den afsluttende udgivelse og vi ser frem til at høre spillernes feedback på forums og kommende anmeldelser. 

Vi har været heldige at have en stor støtte fra vores loyale og passionerede community over årene og vi ser frem til i de kommende år at vokse sammen til en enhed. Vi vil gerne give et stort tak til alle som tilbød deres tid til at være en del af vores lukkede beta udgave og til dem som allerede frivilligt har lavet fan-oversættelser så Expeditions: Viking nu er tilgængeligt til det verdensomspændende publikum.

Expeditions: Viking koster 29.99 Euro. Spillet vil også udkomme i en Deluxe Edition, som inkluderer en digital artbook, det originale soundtrack af den prisvindende komponist Knut Avenstroup Haugen (Age of Conan, Lords of the Fallen), samt Blood-Ice DLC. Expeditions: Viking Deluxe Edition koster 34.99 Euro.

For at fejre udgivelsen, vil Expeditions: Viking være tilgængeligt med en første-uges rabat på 10% på Steam. Find mere information på spillet’s Steam: http://store.steampowered.com/app/445190/