Her to dage før HITMAN 3 udgives er der stadig ingen afklaring på hvordan PC spillere får adgang til HITMAN 1 og 2 som de allerede har købt. IO Interactives beslutning om at lave en eksklusiv aftale med Epic Games Store har over weekenden fået både IO Interactive og Epic til at komme med et løfte om at du som PC spiller ikke kommer til at betale for adgang til de spil du har betalt. Der kommer en løsning i løbet af de kommende uger.

Det er sørgeligt at udviklere tror så lidt på deres produkt at man mener en eksklusiv aftale med Epic Games Store giver flere penge end det salg som kunne opnåes i et frit marked. Erfaringer fra Ubisoft viser at det ikke skaber flere fans.

Det er hylende grinagtigt at Epic der aktuelt har started retsager mod Google og Apple som de betragter som monopoler selv lukker alt inde i deres egen butik. Hvis Epic Games Store var så fantastisk med så skulle det jo kunne tåle at konkurerer direkte med Steam, GOG, Humble Bundle eller en af de 11 andre online spil butikker.