HMD Global, producenten af den moderne Nokia-telefon, har netop lanceret Nokia T21 – en robust tablet til arbejde, rejser og familietid. Med sit robuste aluminiumshus, der har et 60 procent genanvendt plastdæksel til antennen for optimal tilslutning, kommer holdbarheden i første række uden at gå på kompromis med stil og design. Uanset om den anvendes til arbejde eller leg, er Nokia T21 skabt til at holde i det lange løb. Tabletten kommer med garanteret software- og sikkerhedsopdateringer, ligesom den er fyldt med brugerefterspurgte funktioner, herunder HD-videostreaming og taleopkald.  

“Nokia T21 er tabletten, der gør det hele og hurtigt kan tilpasse sig, uanset om du har brug for at fokusere på dit job eller slappe af med familien derhjemme. Dette er en tablet, der ikke går på kompromis med holdbarheden, så du kan beholde din enhed i længere tid,” siger Claus Dahl, Claus Dahl, General Manager Nordics.

Holdbarhed og lang levetid Med sit robuste aluminiumshus, 60 procent genbrugsplast og to års Android-opgraderinger føles Nokia T21 ny indvendig og udvendig i de kommende år.
 
Batteriet har strøm nok til at levere op til 15 timers surfing, binging af en hel tv-serie og op til hele 7 timers konferenceopkald. Flere år senere vil tabletten stadig føles frisk, da batteriet forbliver sundt 60 procent længere end gennemsnittet. Og når Nokia T21 har brug for en tur i opladeren, sikrer en 18W hurtig opladning, at du ikke behøver at undvære din tablet længe.

Ser godt ud og lyder godt på arbejdet og hjemme Den nye og forbedrede 2K-skærm sikrer et skarpt og detaljeret billede, og hvis kreativiteten skal flyde frit, kan en aktiv pen være perfekt til at skitsere idéer, tage noter eller tegne dit næste mesterværk med.  Nyd dine højtelskede serier med HD-streaming via Netflix, og fordyb dig i en stærkere lyd, der tilpasser sig dine omgivelser med OZO Playback Audio.  

Med HD-video og taleopkald er det let at holde kontakten med venner og familie, ligesom arbejdsopkald altid vil fremstå knivskarpt og professionelt. Med sin kompakte størrelse er det let at skifte mellem kontoret og hjemmet, og med stemmeopkald er det let at holde forbindelsen til omverdenen, selv når din telefon ikke er i nærheden.

Sikkerhed og underholdning for hele familien Onlineshopping og surfing kan foregå med god ro i maven, da Nokia T21 leveres med tre års månedlige sikkerhedsopdateringer, dobbelt så mange som konkurrencen.

Med Google Kids Space får børn uendeligt mange muligheder for at lære nyt og blive underholdt, og Google Entertainment Space er en one-stop-shop, der samler must-see shows og film fra flere streamingplatforme på ét sted.

En pålidelig tablet til virksomheder Nokia T21 er udstyret med Second Screen som giver mulighed for at forbinde og styre din Windows-PC trådløst. Nokia T21 er desuden verificeret af Google Android Enterprise Recommended.
 
“Med udgangspunkt i succesen med Nokia T20 er den nye Nokia T21 designet fra top til bund for at hjælpe med at støtte virksomheder. Med det intuitive Second Screen-styringssystem, sikker datalagring drevet af vedvarende energi og tablettens kompatibilitet med HMD Enable Pro, der leverer brugervenlig enhedskontrol og konfiguration, har den nye tablet alsidighed og kraft til at understøtte en overflod af brugsmønstre. Det er kombinationen af hardware og serviceekspertise, der betyder, at flere virksomheder fra banker og logistik til restaurationsbranchen og detailhandlen henvender sig til HMD Global for at understøtte deres forretningsvækst over hele verden,” siger Sebastian Ulrich, General Manager Global Enterprise Business, HMD Global.

Tilbehør (sælges separat): 
Nokia T21 Flip Cover: Støtter og beskytter tabletten ved både arbejde eller leg. Coveret består af 60 procent genbrugsmaterialer. Nokia 20W hurtigoplader: Giver lynhurtigt ny energi til din tablet

Pris og tilgængelighed

  • Nokia T21 (WiFi) er tilgængelig i dag i farven Charcoal Black med 4GB/64GB til 1999 kr.
  • Nokia T21 (WiFi + 4G) er tilgængelig i dag i farven Charcoal Black med 4GB/128GB til 2299 kr.

Nokia Flip Cover er tilgængelig i sort til 399 kr