Avalanche Software og Warner Bros. Interactive Entertainment gear ligeså stille op for lidt nyt om Hogwarts Legacy. Det er blevet annonceret at selveste Simon Pegg, kommer til at være en del af spillet. Han er bedst kendt for hans medvirken i film såsom Hot Fuzz, Shuan of the Dead, og Mission Impossible filmene. Men nu indtager han rollen som Headmaster Phineas Nigellus Black i Hogwarts Legacy.

Hogwarts Legacy er lige rundt om hjørnet, så derfor er det rart små bidder af nyheder, til at fylde tiden ud. Nu ved vi at Simon Pegg kommer til at være en del af spillet, og rollen som Headmaster Phineas Nigellus Black, er bestemt ingen lille rolle. Herunder i videoen, går Simon Pegg i dybden med rollen som skolens overhoved.

Men hvis man ikke lige er så skarp i sin Hogwarts viden, så kan Headmaster Phineas Nigellus Black bedst beskrives som den mindst populære headmaster i skolens historie. Han lagde aldrig skjul på hans foragt overfor eleverne. Han er arrogant og bedre vidende, og agter kun at yde minimum i hans arbejde. Han tager stolthed i hans status blandt andre troldmænd og ikke mindst hans perfekte skæg.

Det bliver så spændende at se hvordan Simon Pegg håndtere karakteren, som Hogwarts overhoved i Hogwarts Legacy. Ud fra videoen at dømme, så passer han perfekt ind i rollen.

Hogwarts Legacy udkommer d. 10 Februar, 2023 på PS5, Xbox Series X|S og PC.
Udkommer d. 4 April, 2023 på PS4 og Xbox One og d. 25 Juli, 2023 på Nintendo Switch.