Toys for Bob har muligvis nogle annonceringer i ærmet for 2023 og én af dem kunne meget vel være et nyt Spyro spil. Den lille lilla drage kan nemlig fejre jubilæum i år. Det er hele 25 år siden at Spyro the Dragon udkom på PlayStation 1, og de efterfølgende år kom efterfølgerne. Mange spil i Spyro serien er sidenhen kommet til, og et remake af den helt første trilogi, har Toys for Bob blandt andet også stået for. Men et nyt spil i den højt elskede serie, hvorfor ikke?

Spyro har haft sine op og nedture siden 90’erne. Efter at serien forlod hænderne af Insomniac Games, så blev det aldrig helt godt. Mange år senere, brugte Activision figuren Spyro i spillet Skylanders og her var det eneste sted, man kunne opleve noget Spyro relateret. Indtil 2018, hvor Toys for Bob lavede Spyro Reignited Trilogien, som var et remake af den aller første trilogi af Spyro spil fra PlayStation 1. Her var der forbedret grafik, gameplay tweaks, og meget mere. Der var endelig håb for, at Spyro kunne få sig en lysere fremtid.

I følge et Tweet fra Toys for Bob, kunne man godt gisne om der ikke lå noget indhold med Spyro i hovedrollen, i svinget til at blive annonceret i 2023. I et billede de postede, kan man se at de referere til nogle af deres forskellige titler. Èn af dem er blandt andet det kommende Crash Team Rumble multiplayer spil, som udgives her senere på året.

Men det kunne nu tyde på, at Spyro måske også kommer på tale for en annoncering i år. Det er forhåbninger og en længsel efter flere Spyro spil. Intet er meldt ud, men man kan altid håbe. Om den lilla drage får sig et comeback i år, det må vi se.