Hvis du har spillet Horizon Zero Dawn, så kender du også til spillets hovedperson, nemlig den eventyrlystne Aloy. Hun bliver meget snart en del af Fortnite’s Primal Season. Dette bliver i form af et nyt kostumer og genstande fra Horison Zero Dawn spillet.

Aloy indholdet kommer til at være i form af en Glinthawk glider, Aloy’s Spear, Heart-rizon emote, Shield-Weaver og the Blaze Canister som alle kan købes i Fortnites Item butik. Men vælger man at købe det hele på samme tid, så får man en bonys Aloy the Skywatcher load skærm med i købet.

Enhver som ejer Aloy’s kostume og spiller Fortnite på PS5, får kostumet Ice Hunter Aloy Style.

Udover det nye indhold, så kan man deltage i en speciel Duos turnering den 14 April eksklusiv på PS4 og PS5. Det team som ender i toppen af turneringen, får åbnet op for Horison Zero Dawn bundle før den ankommer i Fortnite butikken.

Deruodver vil der være en speciel limited-time mode, kaldet Team Up! Aloy & Lara. Her vil man automatisk komme til at ligne enten Aloy fra Horizon Zero Dawn eller Lara Croft fra Tomb Raider spillene. Hver spiller vil kun have hver karakters karakteristiske våben at gøre godt med. Aloy har bue og pil, i mens Lara har dual pistoler.

Det hele starter fra d. 16 April til og med d. 18 April i Fortnite.