For fans af Hot Wheels serien, er der umådeligt længe til Hot Wheels Unleashed udgives. Men nu kan vi forsøde ventetiden en smule.

Denne gang er det lidt nyt gameplay til spillet. Det er desværre ikke en masse gameplay. Men som ordsproget siger så har lidt også ret:

Hot Wheels Unleashed udgives den 30. august til førende platforme.

Forrige indlægSteelSeries Rival 5 – anmeldelse
Næste indlægDeathloop – preview
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)