HTC har netop præsenteret det nyeste medlem af Vive-familien: Vive Flow. De nye VR-briller er ultra-lette og kompakte, og skal blot tilsluttes din telefon. Nu kommer Vive Flow på hylderne i Danmark.

VR på den lette måde

VIVE Flow fører VR-teknologien i en ny retning og fokuserer især på velvære og at det skal være let og rart at træde ind i en VR-verden. VIVE Flow giver brugeren den perfekte mulighed for at undslippe hjemmets fire vægge og fordybe sig i sin egen optimale verden. For nogle betyder det at meditere, for andre at se film og videoer eller at spille spil.

”Vive Flow er designet til at hjælpe folk med at genoplade og har fokus på afslappende underholdning, men Flow giver på samme tid også mulighed for action i form af spil og andre apps, der kræver mere bevægelse. Vi har store forventninger til, at denne unikke kombination, er noget som danskerne vil tage godt imod,” siger Lars Toft fra HTC Vive Danmark.

Vive Flow har utallige anvendelsesmuligheder og der kommer hele tiden nyt indhold til. Vive Flow kan fx benyttes til:

  • At se TV, film og andet indhold fra en telefon på et stort biograf-lærred
  • At meditere og slappe af med skræddersyede VR-apps
  • Træne hjernen med forskellige udfordrende apps
  • Mødes og snakke med venner i VR ● Spille en bred vifte af VR-spil.

Om Vive Flow

VIVE Flow er en ultra-let VR-brille, der ikke vejer eller fylder mere end et sæt skibriller.

Brillerne kan foldes sammen, så de kan ligge i jakke-lommen eller i tasken og vejer kun 189 gram.

I Vive Flow har du et 100-graders synsfelt, hvilket giver en filmisk oplevelse med HD-kvalitet i en skarp 3,2K opløsning og en stabil 75 Hz opdateringshastighed. Brillerne har indbygget fuld 3D lyd og kan også forbindes til eksterne Bluetooth-hovedtelefoner.

VIVE Flow kommer på hylderne den 2. februar hos Hi3G, Proshop, Komplett og Power til en vejl. pris på 4499 kr.