Harman Kardon præsenterer en unik lydoplevelse til hjemmet med den nye trådløse Radiance 2400. Med to ultra-tynde gulvhøjtalere, en kraftfuld subwoofer og en digital hub er Radiance den perfekte blanding af elegant, minimalistisk design, gode materialer og blændende lyd.

Harman Kardon Radiance er det første forbrugerrettede produkt der har HARMAN’s patenterede Constant Beamwidth teknologi. De stråleformende komponenter, som er udviklet til professionelle løsninger, sikrer, at alle der er i rummet har den samme fantastiske lydoplevelse. Harmans revolutionerende teknologi samler 24 præcist kalibrerede 1.25” transducere i samtlige elegante Radiance højttalere, så den sublime lyd dækker hele rummet fra hjørne til hjørne.

Det rige og detaljerede lydbillede fra Radiance bliver fulgt op af et banebrydende design af de trådløse gulvhøjttalere, der uden tvivl vil imponere. Ingen anden højttaler har før haft de samme slanke søjler, der med en højde på 1.8 meter, en bredte på kun 51mm og en dybde på 58mm sikrer, at Radiance skiller sig ud fra mængden. Bunden af højttaleren ender ud i en elegant champagneglas-form, der indeholder de trådløse komponenter og digitale forstærkere til systemet.

De ultratynde gulvhøjttalere er også udstyret med Harman Kardons Digital Loop Amplifier teknologi, der selv justerer de naturlige fejl og forstyrrelser, der normalt er i digitale forstærkere, hvilket sikrer en sublim lydkvalitet. Sæt dig tilbage, slap af og lyt til hver en tone, som kunstneren selv ville have ønsket det.

Imens kan du lade den 10”, 200W subwoofer tage sig af bassen, der har en blændende kraft, hvilket giver Radiance højttalerne frihed til at producere betagende toner i elegant og minimalistisk form.

Hele dit AV-system kan sættes til Harman Kardon Radiance. På den måde kan du nyde utrolig lyd i hjemmet, både når du streamer musik eller ser en god film. Den digitale hub kan forbindes til dit TV, spillekonsoller og andre AV-enheder alt imens en Wi-Fi forbindelse sørger for, at du har nem adgang til HD-musikstreaming via det indbyggede Chromecast set-up eller Apple AirPlay, der er integreret i højttalerneIngen ledninger, ingen kantede højtalere – kun dig og den smukke lyd.

Tag fuld kontrol med den multifunktionelle LCD-touchskærm eller den inkluderede trådløse Bluetooth-fjernbetjening. Installationen er langt fra kompliceret. Den trådløse forbindelse mellem den digitale hubhøjttalerne og subwooferen er klar med det samme.

“Radiance 2400 er i sandhed et unikt produkt fra Harman Kardon og efter års udvikling af produktet glæder det os at kunne præsentere dette utroligt specielle lydsystem til hjemmet for omverdenen,” siger Dave Rogers, President, HARMAN Lifestyle Division.

“Dette vendepunkt for vores Harman Kardon-brand overfører teknologien fra Harman Professional til et lydprodukt til forbrugernes hjem, der demonstrerer den enorme viden, som vores produktdesignere har her hos HARMAN. Brugeroplevelsen står helt centralt i alle vores produkter, og vi tror på, at det er umagen værd at introducere ny teknologi, hvis det har en håndgribelig værdi for brugeren. Ved at implementere vores Constant Beamwidth teknologi i Harmon Kardon Radiance har vi skabt et fleksibelt, multifunktionelt lydsystem til hjemmet med et forbløffende design.”

With the Harman Kardon Radiance system in the living room or TV room, Chromecast built-in™ or AirPlay allow you to enjoy a multiroom setup throughout the house, combining Radiance with other compatible wireless multiroom speakers, including the Harman Kardon Citation Series. 

Med Harman Kardon Radiance-systemet i stuen kan du med den indbyggede Chromecast eller AirPlay-funktion nyde et set-up i flere rum i hele huset, hvor du kan kombinere Radiance med andre trådløse multi-room højttalere, også Harman Kardon Citation-serien.

Du vil ikke tro dine egne ører – eller øjne. Harman Kardon Radiance 2400 vil være tilgængelig i løbet af efteråret på harmankardon.dk og hos udvalgte forhandlere til DKK 29.999,00.

Som en anerkendelse af den utrolige tekniske innovation i Harman Kardon Radiance 2400’s display vandt systemet en innovations-pris i kategorien “High-Performance Home Audio or Video category” ved CES 2021.