Skal der gang i festen så er JBL Flip 6 lige til at tage med under armen uanset hvor du skal hen. Den rammer i november i god tid til julefrokostsæsonen.

Hvordan redesigner man et ikon? JBL Flip 6 er innovativ inden i og udenpå, men er stadig tro mod sine forgængere. Bag det nye logo-design, de bedste materialer og den nye farvepalette er der en helt ny lydkonfiguration. JBL Flip 6 leverer endnu bedre JBL Pro Sound i den mest stilfulde løsning til dato.

Som den bedste ledsager til kraftfuld lyd på farten, kan JBL Flip 6 prale med både forbindelse og holdbarhed. Du kan slå dig sammen med dine venner og få endnu højere og bedre lyd med PartyBoost og stole på holdbarheden både inde og ude med det IP67 vand- og støvtætte design. Med 12 timers spilletid vil din JBL Flip 6 holde lige så længe som dig.

Den nye bærbare højttaler kommer med en ny lydkonfiguration med dobbelt passive radiatorer, en kraftfuld racerbaneformet bashøjttaler og separate diskantsæt. JBL Flip 6 leverer på denne måde musik med detaljer fra bassen, mellemtonerne og de høje frekvenser.

”Vi er glade for at kunne præsentere den nyeste bærbare JBL-højttaler i Flip-serien, Flip 6. Sammen med et nyt logo-design er JBL Flip 6 mere kraftfuld end dens forgængere og er udstyret med den nyeste teknologi inden for JBL-lyd,” siger Dave Rogers, President, Harman Lifestyle Division.

”Sammen med de bedste funktioner fra forgængeren JBL Flip 5 såsom PartyBoost og den innovative racerbaneformede højttalerenhed, bringer Flip 6 et separat diskantsæt og dobbelt passive radiatorer for at give dybde og kraft til din musik.”.

JBL Flip 6 er tilgængelig på JBL.com fra november 2021 for DKK 1.099,00. Det eneste du skal gøre, er at vælge, hvilken af de mange farvemuligheder, du vil gå efter: Dusty Pink, Grey Stone, River Teal, Fiesta Red, Ocean Blue, Midnight Black, Steel White, Forest Green, eller Squad.

JBL Flip 6 funktioner:

  • Dobbelt passive radiatorer for dyb bas
  • Kraftfuld racerbaneformet bashøjttaler
  • Separat diskantsæt til en bedre højfrekvens
  • PartyBoost-kompatibel
  • 12 timers batterilevetid
  • Bluetooth 5.1
  • IP67 vand- og støvtæt