Det er mindre end 6 måneder siden jeg sad med Infamous Second Son i et af de mest velfungerende superhelte spil der er udgivet. Nu er Infamous First Light ude som digital download og kommer lidt senere på fysisk medie i butikkerne. First Light foregår før handlingen i Second Son og vi følger kvinden Fetch, som jeg synes har mange flere facetter end den polerede Delsin fra Second Son.

first light 02Fetch er en lidt skæv eksistens der ikke har fået den bedste start på livet. Hun er noget af en rebel der stikker meget dybere end den lidt forkælede Delsin’s oprør mod autoriteter. Når historien med Fetch udfolder sig så får vi et indblik i en person der hærdigt ønsker at komme ud af sit narkomisbrug, selvom det holder superkræfterne i ave. Dybden rækker helt til den graffiti hun – ligesom Delsin – laver. Hvor Delsin’s skillerier var med et glimt i øjet, så er de neon tegninger som Fetch laver meget mere alvorlige.

first light 01Der er også på gameplay siden også flere andre lighedspunkter end graffiti. Der er også DUP transporter der skal nedkæmpes og russiske gangstere som forsøger at skyde dig. Det foregår alt sammen i det første store område af Seattle men de samme kendte landemærker hvor jeg stadig synes at den lyserøde The Toe Truck er en af bedre indslag. Som i Second Son summer byen af liv i hvert fald indtil du begynder at benytte dine superkræfter. Det virker ved første øjekast som om det er prøvet som Delsin, hvilket er en sandhed med modifikationer. Spillet du mere end en time så kan du se at Fetch har mange flere og bedre evner en det som blev vist frem i Second Son. Seattle har også fået boost zoner som giver dig en endnu højerer hastighed så du næsten når lysets hastighed.

first light 04Det er ikke bare 5 timers yderligere historie i Seattle der er med. Denne gang er der tre areaner Alfa, Beta og Gamma, hvor du i de to første enten skal redde gidsler eller overleve så længe du kan. Gamma er rent overlevelse hvor der kommer endeløse bølger af mange forskellige former for fjender. Begge typer er ren guf for et konkurrencemenneske så jeg har følt mig godt tilpas. Har du tidligere spillet Second Son kan du også spille som Delsin, selvom min favorit er Fetch. Der er multipliers så du skal sørge for at holde dig inde i kampen hele tiden og huske at eliminerer Summoner så hurtigt som muligt. Det gør du ved at skyde de to glober mens du er i fokus tilstand. Resten er jeg sikker på du nok selv skal finde ud af.

first light 03First Light er lige så imponerende som Second Son og som unyttig paratviden så er de fodspor Fetch laver, optaget nær  Seattle i marts 2014 under en snestorm i Snoqualmie Pass. Står du tæt ved den Irske Pub om natten kan du hører musik fra 6 forskellige Seattle grupper der hver spiller 5 forskellige numre hver. Og hvis du er til konkurrence så er den højeste score hos Sucker Punch  20 millioner. Du går bare i gang med at øve dig i at slå den.

Infamous First Light er teknisk set et selvstændigt spil, selvom det er prissat som DLC og med gameplay læner sig op af Infamous Second Son. Har du aldrig spillet Infamous så er de 110 kr. givet godt ud og hvis du kunne lide Second Son så er First Light mere af det samme. Jeg er 6 måneder efter Second Son stadig lige begejstret og kvitterer med en top karakter. Rigtig god fornøjelse.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægValiant Hearts: The Great War ude nu på AppStore
Næste indlægHer er de mystiske Destiny trading card koder
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC, PS5 og Switch. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS2 og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.
infamous-first-light-anmeldelseInfamous First Light er teknisk set et selvstændigt spil, selvom det er prissat som DLC og med gameplay læner sig op af Infamous Second Son. Har du aldrig spillet Infamous så er de 110 kr. givet godt ud og hvis du kunne lide Second Son så er First Light mere af det samme. Jeg er 6 måneder efter Second Son stadig lige begejstret og kvitterer med en top karakter.