NETGEAR, Inc. (www.netgear.com) har offentliggjort, at Arlo Wire Free HD-overvågningskameraerne nu er integreret i Samsung SmartThings. Dermed kan de trådløse Arlo-kameraer fjernbetjenes og fungere i samspil med andre enheder via SmartThings-platformen for at skabe en brugervenlig og elegant sikkerhedsløsning til hele hjemmet.

For eksempel kan Arlo Wire-Free starte en videooptagelse på baggrund af input fra døre, vinduer eller bevægelsessensorer, der er en del af Smart Home Monitor – og se et live feed fra hvert Arlo-kamera direkte i SmartThings-appen. Det er også muligt at aktivere andre SmartThings-enheder via kameraernes bevægelsessensorer, f.eks. at tænde for lyset når en person nærmer sig huset, eller går ind i et rum.

“Formålet med Arlo er at gøre det let at holde øje med huset, børnene, kæledyr og alt det andet, der betyder noget i folks liv. Med adgang til Arlo Wire-Free overvågningskameraerne via Samsungs SmartThings-app er det lettere end nogensinde før at leve både intelligent og sikkert” fortæller Pål Vatneberg, nordisk salgschef hos NETGEAR.

Brett Worthington, General Manager for Americas og VP of Global Business Development hos SmartThings, udtaler: “Det intelligente hjems succes afhænger i høj grad af, om det er kompatibelt med markedets mest populære og teknologisk avancerede enheder. SmartThings stræber efter at skabe en åben platform med et sundt økosystem af tredjepartspartnere, og vi er glade for at kunne tilbyde vores kunder et væld af nye muligheder i og med integrationen af NETGEARs Arlo-kameraer.”

Pris og tilgængelighed

SmartThings-appen kan hentes gratis til iOS-, Android- og Windows-baserede smartphones – understøttelse af Arlo Wire-Free overvågningskameraerne er inkluderet i den seneste version.