BLAST Pro Series: Svenske giganter og internationalt storhold på scenen!

  • 4 af 6 internationale tophold er nu klar til BLAST Pro Series, København
  • NiP (Ninjas in Pyjamas) og FaZe Clan med danske “karrigan” på holdet bekræftet
  • Verdenspremiere på nyt, dansk udviklet, format i Royal Arena d. 25 November
  • Mere end 10.000 tilskuere; største danske esports-event nogensinde – 250.000 dollars i præmiesum

Danmark træder for alvor ind på esportsscenen som nyskabende, innovativ og udfordrende, når BLAST Pro Series i november får verdenspremiere i Royal Arena foran mere end 10.000 tilskuere og millioner af seere verden over.

Modsat andre tidligere og nuværende turneringer kan BLAST Pro på forhånd annoncere holdene, der optræder på scenen og dermed garantere publikum, fans, seere og alle andre, hvilke hold, der kan opleves live på scenen. Tidligere er de danske CS:GO-giganter fra Astralis og North blevet præsenteret, og i dag er det offentliggjort at de svenske giganter fra NiP og det internationale storhold FaZe Clan også vil kunne opleves live i Royal Arena.

Ninjas in Pyjamas er en institution indenfor esport og de svenske giganter vil helt sikkert trække mange, meget aktive fans over sundet til Royal Arena. FaZe Clan er med den tidligere Astralis in-game leader, karismatiske Finn “karrigan” Andersen, på holdet et af verdens største esports brands, der med millioner af fans verden over altid er garant for toppræstationer og kæmpe publikumsopbakning.

Det er altså to af de helt store, der træder ind i turneringen sammen med danske North og Astralis, hvor yderligere to top-hold bliver annonceret inden længe.

Finn “karrigan” Andersen, FaZe Clan, glæder sig selvsagt til mødet med det danske publikum:

– Det bliver vildt at spille i Royal Arena foran den største esports-crowd i Danmark nogensinde. Jeg elsker ideen med, at fans på forhånd ved, at deres favorithold kommer på scenen – det er helt unikt og ikke noget man ser i andre turneringer.

– For mig betyder det selvfølgelig også en hel masse at spille i København, og jeg glæder mig til at opleve de danske fans. Det kan godt være, det er Astralis’ og Norths hjemmebane, men det er også min og jeg håber selvfølgelig på stor opbakning. Jeg glæder mig vildt til turneringen!

BLAST Pro er udviklet for at øge publikumsoplevelsen i arenaen og bag skærmen. De afgørende runder af gruppe- spillet, som normalt afvikles bag lukkede døre, vil blive spillet i arenaen, hvor publikum vil blive guidet igennem kampene, højdepunkter og afgørende øjeblikke af den verdenskendte danske “Caster” Anders Blume og hans team. Semifinale og finale spilles på Centre Stage i en kampoplevelse på højde med de mest intense sportsmomenter.

Billetterne vil gå i salg 31. august med forsalg 29.-30. august via blastproseries.com.