JBL Quantum Stream er JBL’s første USB opkoblede mikrofon. Den er designet til streamere og podcastere med sine to forskellige optage mønstre. Dette ene er cardio (hjerte formet) som optager alt foran mikrofonen mens omni optager hele vejen rundt om. Der er to 14mm kondensator enheder som sikre at alle detaljer kommer med og med 96kHz samling også bliver formidlet tydeligt.

Det er et klassisk design for en USB-mikrofon hvor du også kan tilslutte et headset med 3,5mm jack stik. Der er lys i bunden som viser hvilket optagemønster du har valgt og en knap øverst på kanten af mikrofonen som benyttes til at mute. Den store knap på fronten har to formål. Den ene er at justerer volumen i det tilsluttede headset. Den anden funktion er at ændre på forstærkningen på optagelse. Den anden funktion aktiverer du ved at trykke ind på knappen hvorefter du justerer gain. Jeg vil anbefale at hente JBL Quantum ENGINE så du ikke skal rode med fysiske knapper. Der findes også flere muligheder at justerer equalizer og RGB-farver.

Teknisk set så leverer JBL Quantum Steam en fyldig optagelse af lyden selvom jeg ikke umiddelbart er imponeret af foden. Jeg synes ikke der er en tilstrækkelig dæmpning fra bordet. Heldigvis har JBL Quantum Steam både mulighed for at anvende en 5/8” eller ¼” montager. Så kan du montere mikrofonen i et ophæng der ikke i samme grad formidler rystelser. Når du er i gang, så kan du vurdere om der også skal et pop-filter til for lige at tage det sidste pusten hvis du sidder meget tæt.

JBL Quantum Stream er et fint første skud fra JBL på en gamer mikrofon. Teknisk leverer den varen og optager lyden i god kvalitet. Som alle andre kondensatormikrofoner er den følsom og kræver derfor omhu at sætte op for at få det bedste resultat

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægTrove fejrer sin 7 års fødselsdag med stil
Næste indlægVis hvad du kan i Desert Operations
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS5. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.
jbl-quantum-steam-anmeldelseJBL Quantum Stream er et fint første skud fra JBL på en gamer mikrofon.