Efterårsferien er forbi og i dag der er kun 2 måneder til juleaften. Det er tid til at lave ønskeseddel og vil du undgå bløde pakker så har vi fundet en række forslag.

Husk at se Julegave idéer til gameren og Julegave idéer til pendleren

#1 Creative iRoar Go
iRoar_GoCreative iRoar Go er den nyeste højttaler i Creatives Roar-serie – og den eneste vandafvisende model i serien. Den er udstyret med Creatives nye SuperWide-teknologi, hvor lyden spreder sig forskelligt alt efter, hvordan højtaleren placeres i rummet. Kombineret med et 5-driver system, en Neodymium-subwoofer og to high-performance forstærkere sikrer de lyd af højeste kvalitet.

Vejl. pris: 1499 kr.

http://us.creative.com/p/speakers/creative-iroar-go

#2 Blue Lola hovedtelefoner

Lola blackMikrofonproducenten Blue er særligt kendt for deres populære studie- og USB-mikrofoner, men sortimentet tæller også høretelefoner i Hi-fi-kvalitet.  Høretelefonerne Lola skiller sig ud med deres karakteristiske design, som optimerer både lydoplevelse og pasform. Lolas specialfremstillede 50 mm. drivere er med til at sikre et harmonisk lydbillede, så man får alle detaljer med, hvad enten man lytter til musik, streamer eller gamer.

Vejl. pris: 2049 kr.

www.blue-headphones.com

creative-flex#3 Creative Flex hovedtelefoner

Creative Flex er et sæt sammenklappelige on-ear-hovedtelefoner med komfortable ørekopper i kunstlæder, indlejret mikrofon og udskiftelige farvedetaljer. De ultralette hovedtelefoner er designet, så udefrakommende støj dæmpes, og man uforstyrret kan lytte til sin yndlingsmusik – samtidig med, at komforten er i top.

Vejl. pris: 249 kr.

http://dk.creative.com/p/headphones-headsets/creative-flex

#4 Creative Outlier Sports
creative-outlier-sportsOutlier Sports er Creatives bud på et par InEar-høretelefoner, der er optimeret til brug i forbindelse med træning. Det trådløse headset understøtter aptX-codec’en for lyd, så man får den bedst mulige trådløse afspilning, når de kobles til ens smartphone via Bluetooth. InEar-modellen er produceret i et svedbart materiale og designet til at sidde godt og behageligt i øret, så man kan fokusere på sin træning uden at skulle bekymre sig om høretelefoner, der falder ud eller generer.

Vejl. pris: 549 kr.
www.creative.com

#5 En håndfuld god lyd
creatives-muvo-2Creatives nye Muvo 2-højttalere med Bluetooth er et bevis på, at selv de mindste højttalere kan levere stor lyd. De fås i to størrelser: en mini- og en mikro-model, der begge er både vand- og støvafvisende.  Højttalerne kan enten bruges hver for sig eller kobles sammen i par ved hjælp af såkaldt Stereo Wireless Link-teknologi, som gør det muligt at forbinde to højttalere af samme model via Bluetooth, så man får et 2.0-højttalersystem.

Vejl. priser:
Creative Muvo 2: 599 kr.
Creative Muvo 2c: 399 kr.

http://dk.creative.com/p/speakers/creative-muvo-2