Vi har set store MMORPG titler som Final Fantasy XIV og Elder Scrolls Online til konsol. Men kunne det ikke være fedt hvis World of Warcraft kom til konsol også?

Muligheden for at World of Warcraft udgives til konsol er nok ret lille da det før hen er blevet lagt hen da der var snak om det. Men nu har datamineren Martin Benjamins rodet lidt i filerne og fundet noget spændende frem. I koderne har han fundet dette frem:

“WTF\DefaultGamePadBindings.wtf

PlayStation 4

PlayStation 4 Pro

PlayStation 5″

Men det er jo selvfølgelig bare data der er gravet frem. Intet officielt fra Blizzard eller andet, så vi lader dette blive som en drøm indtil videre. Men vi må da erkende at vi håber at se World of Warcraft på konsol en dag.

Forrige indlægAlwa’s Legacy annonceret
Næste indlægNy kraftfuld iPhone SE
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)