De lokale favoritter Virtus.Pro blev slået af et meget velspillende Immortals hold og Astralis fik aldrig rigtig ro på spillet da de tabte til Gambit. Vi har fået følgende fra Astralis:

Mere end 10.000 tilskuere skabte en nærmest elektrisk stemning i Tauron Arena, da Astralis tabte til russiske Gambit i et brag af en semifinale. Gambit havde indtil da ikke tabt et eneste map i turneringen og Astralis havde slået blandt andet nummer 4 og nummer 1 i verden på vejen, så det var på alle måder to hold i topform, der lørdag eftermiddag bragede sammen.

Efter en vanvittigt intens kamp trak Gambit til sidst det længste strå og vandt 2-1.
Lukas ”gla1ve” Rossander, in-game leader hos Astralis, fortæller:

-Det er noget pis. Det er så tæt i øjeblikket i CS, at det stort set udelukkende handler om, hvordan man spiller på dagen. Vi tabte for mange dueller, og det er som om, vi er for passive i forhold til vores normale spil. Selvom vi også gjorde mange ting rigtigt i de to sidste maps, var det ikke nok. Man må også anerkende, når de andre er gode, og det har Gambit været i denne turnering.

– Vi føler, vi havde forberedt os optimalt, men de hiver nogle vilde ting op af ærmet på de rigtige tidspunkter, og vi gør det ikke i dag. Vi venter for meget, og så taber man på det her niveau. Det er 11. gang i træk, vi når mindst en semifinale, men det kan vi ikke rigtig bruge til noget nu.

– Det er noget pis, at der er pause nu, for det her har vi alle lyst til at revanchere hurtigst muligt. Selvfølgelig er der mange ting, vi kan tage med, når vi har fået det på afstand, men det må vi tale om en anden dag. Lige nu er der ikke mere at sige. Vi kom her for at vinde turneringen, og vi tabte i en tæt semifinale. Det er, hvad det er. Og det er pisseærgerligt.