Gamigos militær strategi computerspil Desert Operations indtager den globale scene og byder på nye udfordringer i den første internationale server nogensinde.

gamigo udsteder en ny mission ordre til alle spillere i det militære strategi spil Desert Operations. Den 24. november vil et nyt operationsområde blive gjort tilgængeligt for alle deltagere på verdensplan. Dette sted kommer i form af den nye internationale server kaldet ARENA.

Mellem den 24. november og 21. december vil generalerne blive stillet over for fire ugentlige unikke udfordringer, som vil give særlige resultater, der er begrænset til denne kampagne. Med hensyn til gameplayet venter der også en ny prøve for hver general med hensyn til gameplayet, der mere end nogensinde før fokuserer på hver spillers individuelle færdigheder. Krigerne  vil konkurrere med andre spillere rundt omkring på kloden, uanset hvor missions kontrollen udsender dem. Ikke desto mindre vil mission instruktionerne være lokaliseret til spillerens region. Den nye kampagne vil give hurtig adgang ved at give 10.000 bygninger af hver type til rådighed fra starten og reduceret forskningstid.

Opgraderede kampvogne og en tidsbegrænset mulighed for at få flere diamanter til den samme pris kombineret med en helt ny præmie model, der giver generalerne mulighed for at fokusere på nye unikke strategier frem for alt andet.

Ved at spille på den internationale ARENA-server vil hver enkelt general blive udfordret på sine strategiske evner til at konkurrere mod andre deltagere og blive den ultimative general – men alt dette vil være frit tilgængeligt. Træd ind i ARENA nu, general!

Vent! Der er lige kommet en forsendelse! Fra den 25. til den 30. november 2021 vil der være et hidtil uset udsalg med udsøgte tilbud på sorte diamanter i alle spillets verdener. Spillere vil kunne finde lige det, de har brug for, for at give deres tropper en ekstra fordel og derefter føre dem til sejr!

Du kan få flere oplysninger på følgende websted: https://desertoperations.gamigo.com/