Marvel, Marvel, MARVEL! Warner Bros. Interactive Entertainment har netop annonceret LEGO Marvel Super Heroes 2 der udkommer allerede til November.

Spillet finder sted efter 2013 udgivelsen af LEGO Marvel Super Heroes og efterfølgeren her bringer endnu flere ikoniske helte med sig i LEGO form. Vi får helte i alle størrelse lige fra Baby Groot til Doctor Strange. Den 23 Maj udkommer en hel trailer for spillet, der vil vise alt det der er i vente i dette nye LEGO eventyr.

LEGO Marvel Super Heroes 2 vil indeholde en unik historie og gameplay såsom at manipulere med tid. Derudover vil der være et 4-player Super Hero battle mode.

LEGO Marvel Super Heroes 2 udkommer d. 14 November på PS4, Xbox One og PC. Efterfølgende vil spillet også finde vej til Nintendo Switch omkring Juletid.

Forrige indlægRazer og SK Gaming samarbejder
Næste indlægPrey anmeldelse
En ung fyr fra det Nordjyske. Vokset op med spil lige fra Commodore 64 og til nutidens konsoller. Holder af et spil med en fed historie og action. Er en gut med lidt for mange spil og alt for lidt tid. Arbejder til daglig på et lager, men i fritiden handler det om livet med fruen og spil. PSN - Xbox Live - Steam @ MrJonasDK