De nye IdeaCentre™ Y710 Cube og IdeaCentre AIO Y910 leverer høj ydeevne på meget lidt plads

  • Den nye let transportable VR-ready IdeaCentre Y710 Cube gaming-PC tillader dig at spille på de højeste indstillinger alle steder, uanset om du ønsker at bruge den i stuen eller soveværelset
  • Den slanke og kompakte VR-ready IdeaCentre AIO Y910 giver krævende gamers en stærk spilleoplevelse med en størrelse, der passer ind i næsten alle spil-setups

På gamescom i dag fremviste Lenovo to nye måder, hvorpå seriøse PC-gamers kan spille og opleve virtual reality næsten alle steder med annonceringen af gaming-computerne IdeaCentre Y710 Cube og IdeaCentre AIO Y910. Da mange gamers dedikerer hele rum til deres spilstationer, bruger op til 47 procent mere plads end et almindeligt skrivebord. Dette er årsagen til, at vi har skabt IdeaCentre Y710 Cube og IdeaCentre AIO Y910 i minimalistiske formfaktorer, der giver seriøse gamers den bedste ydeevne i hjemmet, eller hvor de har behov for det. Uanset om det foregår på en stol, i sofaen eller andre steder, lader de nye gaming-cubes gamere spille på de højeste indstillinger overalt.

IdeaCentreY710 Cube følger med dig overalt

Ideel for gamers, der vil have mulighed for at konkurrere, uanset hvor de spiller, kommer IdeaCentre Y710 Cube med et indbygget bærehåndtag, som gør den nem at transportere mellem gaming-stationer. Pakket elegant ind i en kompakt terningformet kasse på kun 7,4 kilo indeholder den NVIDIA®’s seneste GeForce® GTX 1080 grafikkort samt mulighed for at opgradere til den 6. generation Intel® Core™ i7 processor og 32 GB DDR4 RAM til at håndtere de mest ressourcekrævende udgivelser i dag. Med IdeaCentre Y710 Cube kan brugere trygt håndtere 4K spil, VR og streaming i høj kvalitet med massiv regnekraft i real-time og mulighed for at multitaske mellem tungt arbejde i regneark til streaming af en film samtidig.

IdeaCentre Y710 Cube kommer med Killer™ DoubleShot™ Pro Wi-Fi, Windows® 10 Home, mulighed for integrated Dolby Audio™ og op til 2TB HDD (hard disk drive) eller op til 256GB SSD (solid state drive) harddisk, der tillader gamers at få udbytte af hele deres spilkatalog. For dem der har brug for endnu mere kontrol over deres yndlingsspil, kommer Cuben også med mulighed for integreret Xbox One™ Wireless receiver med en Xbox One Wireless controller. Receiveren understøtter op til otte Xbox One controllers samtidig til endeløse timers spil med vennerne. Derudover giver systemet også gamers muligheden for at bundle eksterne enheder som Lenovo Y Series Gaming Mechanical Keyboard og Precision Mouse.

IdeaCentre AIO Y910 tilbyder store kræfter på lidt plads

IdeaCentre AIO Y910 beviser, at en stærk gaming-station ikke behøver at fylde et helt rum ved at tage kræfterne fra de nyeste PC desktops, og placere dem i en all-in-one (AIO) form, der nemt passer ind, hvor andre mere klodsede PC’er ikke kan være. Bygget ind i et 27” Quad High Definition (2560×1440) display uden kanter skærer den ned på det rod af hardware og kabler, der fylder ved traditionelle computere – uden at gå på kompromis med ydeevnen.

Op til 44 procent af gamers bruger deres gaming-PC’er til alt fra produktivitet til underholdning. Da IdeaCentre AIO Y910 både er en pro-gaming, VR-ready PC og en high-end computer til effektivt arbejde, får gamers adgang de funktioner, de efterspørger, i en slank AIO-computer. Med NVIDIA’s seneste GeForce GTX 1080 eller AMD® Radeon™ RX 460 grafikkort, op til 6. generation Intel Core i7 processor, mulighed for 32GB DDR4 RAM og op til 2TB HDD eller op til 256GB SSD er IdeaCentre AIO Y910 et fremragende personligt kraftværk til spil – en PC til familien eller et underholdningscenter. Med Windows 10 og Xbox app’en, kan gamere streame Xbox-spil direkte fra deres Xbox One til deres IdeaCentre AIO Y910 og har adgang til produktivitets apps som Microsoft® Word, Outlook® og flere.

Priser og tilgængelighed

  • Prisen for IdeaCentre Y710 Cube starter fra €899 og vil være tilgængelig i løbet af august 2016.
  • VR-ready IdeaCentre Y710 Cube med NVIDIA GeForce GTX 1070 starter fra €1699 og vil være tilgængelig i løbet af september 2016.
  • IdeaCentre AIO Y910 starter fra €1799 og vil være tilgængelig i løbet af september 2016.
  • VR-ready IdeaCentre AIO Y910 med NVIDIA GeForce GTX 1070 starter fra €2199 og vil være tilgængelig i løbet af oktober 2016.

Alle Lenovo produkter er tilgængelige på www.lenovo.com.