Let trådløs deling af præsentationer med BenQ InstaShow

0
391

BenQ, en af verdens mest innovative producenter af professionel displayteknologi, lancerer en ny USB-C version af InstaShow, der gør markedets mest brugervenlige løsning til trådløs præsentation kompatibel med endnu flere enheder. InstaShow sætter en stopper for bøvlet opsætning og giver en direkte vej til bedre samarbejde for mødedeltagere via ægte plug-and-play forbindelse til en lang række USB-C og Thunderbolt 3-enheder inklusive MacBook og andre computere.

“Der er mange gode grunde til, at USB-C er blevet standarden for digitale forbindelser – fra højere opladnings- og datahastigheder til samtidig overførsel af lyd, billede og strøm – og samtidig er det blevet lettere for producenter at udvikle mindre og lettere enheder” fortæller Bo Cramér, der er administrerende direktør for BenQ Nordic AB.

“Med USB-C understøttelse gør InstaShow nu præsentationer lettere end nogensinde før via trådløs overførsel af billede og lyd fra enhver enhed med en USB-C port, inklusive MacBooks.”

Den nye InstaShow med USB-C sikrer stabil og flydende streaming af video i Full HD 1080p-opløsning og 16-bit stereolyd til enhver displayenhed fra USB-C kilder med DisplayPort alternativ tilstand såsom Macbook-enheder og andre pc’er uden HDMI-udgang. Den nye InstaShow USB-C Button er kompatibel med tidligere InstaShow WDC10-modtagerenheder, så det er let at udvide eksisterende InstaShow-sæt med understøttelse for USB-C kilder.

Overblik over funktioner for InstaShow WDC10C:

Hardwarebaseret – Den nye InstaShow Button-enhed med USB-C er en ægte hardwarebaseret plug-and-play løsning, der ikke kræver separat installation, kørsel eller opsætning af software – blot en forbindelse til kilden via et enkelt kabel, der sørger for overførsel af strøm, billede og lyd.

Tværkompatibel – InstaShow fungerer med ethvert operativsystem og enhver hardwareplatform, inklusive Mac, pc og bærbare computere.

Fremragende datasikkerhed – InstaShow bruger en trådløs WPA2-PSK forbindelse med 128-bit kryptering, og der skal hverken installeres software eller drivere på kildeenheden.

Brugervenlighed uden sidestykke – Let at tilslutte, intuitiv at bruge – uden nogen form for konfiguration eller vedligeholdelse. InstaShow omdanner mødelokalet til et topmoderne trådløst samarbejdsmiljø, ganske enkelt.

Moderne design – Den enkle betjening afspejles i et minimalistisk design, der passer ind i alle moderne omgivelser.

  • BenQ InstaShow WDC10C-sættet bestående af 2 InstaShow Button-enheder med USB-C og en trådløs modtager (InstaShow Host) kan købes fra starten af maj til en vejl. pris på DKK 7990,- eksklusive moms.
  • Separate InstaShow Button-enheder med USB-C (2 stk. + holder) vil kunne købes fra midten af juni.