Mange virksomheder har det svært med trådløse periferi enheder som mus og tastatur. Det bliver mange gang betragtet som en sikkerhedsrisiko og derfor anvendes det ikke. Logitech er klar med en bedre løsning med deres Logi Bolt teknologi.

Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ:LOGI), branchens førende leverandør af forbrugerelektronik, annoncer nu udvidelsen af virksomhedens forretningstilbud til at omfatte individuelle løsninger til individuelle arbejdsstationer. Dette tilbud tilføjes til de eksisterende, brancheførende videokonferenceteknologier til mødelokaler.

Virksomheder har stigende behov og krav til deres IT-løsninger – fra den hybride arbejdsplads til global forbindelse – og til at forbedre den generelle medarbejderoplevelse. Drivkraften bag udvidelsen, er introduktionen af Logi Bolt, et nyt, højtydende og sikkert trådløst teknologitilbud. Logi Bolt leverer en løsning til de centrale nødvendigheder for virksomheders IT – en sikker trådløs forbindelse, robust trådløst signal og kompatibilitet på tværs af platforme til mus og tastaturer. Logitech bringer Logi Bolt til virksomheder på global skala for at øge produktiviteten.

”I årtier har forbrugere haft tillid til, at Logitech leverer produkter, der hjælper dem med at skabe, kommunikere, arbejde og lære hjemme og på farten. Nu har vi ekspanderet denne ekspertise til arbejdsgivere og tilbyder en fantastisk medarbejderoplevelse, i takt med at deres behov ændrer sig i et hurtigt skiftende landskab”, siger Joseph Mingori, GM of B2B for Creativity and Productivity hos Logitech. “Vi har redefineret vores virksomhedstilbud til at understøtte individuelle arbejdsopsætningsløsninger på global skala, mens vi lancerer vores nye, trådløse teknologiløsning – Logi Bolt – der muliggør sikre og robuste forbindelser, der opfylder nutidens udviklende forretningsbehov. Disse tilbud prioriterer virksomhedens IT-behov til at holde deres mangfoldige arbejdsstyrker produktive, samarbejdsvillige og sikre, uanset hvor de arbejder.”

Logitech udviklede Logi Bolt for at overvinde de IT-udfordringer, der kan dukke op, uanset om brugerne indtager kontoret eller arbejder eksternt.

  • Sikkerhed: Giver et sikkert niveau af trådløs forbindelse til den trådløse periferforbindelse til Logitech-mus og tastaturer med Bluetooth® Low Energy Security Mode 1, Level 4, når den er parret med en Logi Bolt USB-modtager, også kendt som tilstanden ’Secure Connections Only’.
  • Robust signal: Logi Bolt USB-modtagere giver også en stærk, pålidelig og sikker forbindelse på til op til 10 meter (33 fod), selv i overbelastede trådløse miljøer, med op til otte gange lavere gennemsnitlig latenstid, målt mod andre almindeligt anvendte trådløse protokoller i overbelastede, støjende virksomhedsmiljøer.
  • Fremragende kompatibilitet: Logi Bolt-enheder er mere universelt kompatible end de fleste førende IT-udstyrsmærker på markedet. Logi Bolt forbindelsen er pålidelig, hvilket gør det muligt for IT-chefer effektivt at source, købe og distribuere uden kompatibilitets- eller forbindelsesproblemer, og de fungerer med næsten alle operativsystemer og platforme, herunder men ikke begrænset til: Windows®, macOS®, iOS®, iPadOS® , Linux®, Chrome OS™ og Android™. Brugere kan oprette forbindelse via Logi Bolt USB -modtagere, når sikkerhed og signalstyrke er i højsædet, eller ved at bruge den trådløse Bluetooth Low Energy-teknologi installeret på værtscomputeren, hvilket giver IT-chefer fleksibiliteten til at udrulle Logi Bolt trådløse mus og tastaturer på tværs af platforme, funktioner, og operativsystemer.

“I et virksomhedsmiljø, der har mange trådløse signaler på én gang i det samme rum – trådløse mus, tastaturer, bærbare computere, mobiltelefoner, headsets og flere trådløse adgangspunkter – har den trådløse Logi Bolt-teknologi tilført en tiltrængt pålidelighed og stabilitet til trådløse mus og tastaturer for vores brugere.” Pasi Pajumäki, IT -specialist hos Wolt Enterprises, siger: “Den trådløse Logi Bolt-teknologi ser ud til at etablere en forbindelse hurtigere, så skift mellem et skrivebord og et konferencelokale er glattere og mere brugervenligt.”

Logitech-enheder med Logi Bolt-teknologi er tilgængelige til forudbestilling nu via Logitech-forhandlere globalt.