Så er Logitech G CLOUD Gaming Handheld snart ude i Danmark. Oprindeligt var det lavet som en håndholdt konsol der skulle anvendes til at streame fra en Xbox eller xCloud. Den kræver du har abonnement på en cloud gaming service. Da xCloud kun er en beta så kræver det Games Pass hvor du får et 6 måneders prøve abonnement med eller NVIDIA GFORCE NOW. Vær opmærksom på at Shadow PC ikke har spil installeret.

Logitech G , et brand fra Logitech og den førende innovatør af spilteknologier og -udstyr, annoncerer nu den længe ventede europæiske lancering af den prisvindende Logitech G CLOUD Gaming Handheld. Udover Nordamerika og Taiwan vil Logitech G Cloud nu også blive tilgængelig i Storbritannien, Tyskland, Frankrig, Italien, Spanien, Norge, Danmark, Sverige og Finland, og kan købes via LogitechG.com  fra den 22. maj 2023 til en vejledende udsalgspris på  DKK 2.699,-.

For at fejre den europæiske lancering har Logitech G i samarbejde med vores partnere sammensat en særlig bundle, der inkluderer gratis cloud-spiltjenester i form af XBOX GAME PASS ULTIMATE op til 6 måneder med Xbox Cloud Gaming i 1 måned, NVIDIA GEFORCE NOW PRIORITY og 1 måned Shadow PC. Denne er tilgængelig fra 22. maj til 22. juni 2023, så længe lager haves.

“Vi er glade for endelig at kunne bringe G Cloud til det europæiske marked og at samarbejde med de førende partnere i regionen,” siger Ujesh Desai, vice president og general manager hos Logitech G. “G Cloud tilbyder en fantastisk ny måde at få adgang til- og spille hundredvis af spil, og vi ser frem til at få enheden i hænderne på flere spillere.”

Derudover har Logitech G tilføjet flere nye funktioner og foretaget forbedringer af ydeevnen for at imødekomme feedback fra brugerne. Disse inkluderer:

  • Virtuelle knapper — Mulighed for at tildele alle fysiske knapper virtuelle berøringspunkter på skærmen, hvilket gør det muligt for spillere at spille mobilspil, der ikke kræver controllerunderstøttelse via G CLOUDs indbyggede controller.
  • Følsomhed og kurve på analog styrepind kan justeres — Øget følsomhed og tilpasning af thumb sticks, hvilket giver mulighed for bedre kontrol over controlleroplevelsen.
  • Understøttelse af Shadow Cloud Computing *-teknologi, der giver spillere mulighed for problemfrit at bruge deres G CLOUD Gaming Handheld til at køre en fuldt ud virtuel pc via Shadow PC-appen – alt sammen fra skyen.
  • Tilpas til din spillestil med Dead Zone Customization— Få glæde af de fuldt justerbare joysticks og skulderknapper (L2/R2) så de passer perfekt til din spillestil.

“Hos Shadow sigter vi efter at gøre det bedste fra teknologien tilgængelig overalt og på enhver enhed. At få det til at fungere på G Cloud var et oplagt og strategisk valg for os,” siger Jérôme Arnac, Chief Marketing og Sales Officer hos Shadow. “Med Shadow PC vil G Cloud-brugere kunne nyde friheden af at have adgang til en kraftfuld Windows-pc på deres håndholdte, uden begrænsninger i spiludvalget, med mulighed for at bruge mods og med adgang til ikke-gaming-apps og meget mere. Vi er utroligt glade for, at Logitech G bringer en enhed på markedet, der understøtter de nye måder at spille på, og vi kan ikke vente med at se, hvor kreativt fællesskabet vil benytte mulighederne.”

Logitech G CLOUD Gaming Handheld er udviklet i samarbejde med Tencent Games og gør det muligt for spillere at spille hvor som helst med Wi-Fi. Nøglefunktioner omfatter desuden:

  • Remote Play, spil hvor som helst og når som helst – Stream spil fra din konsol eller pc med Xbox-appen, Steam Link og andre lokale streaming-apps fra Google Play Store.
  • Fuld HD — Den store berøringsskærm på syv tommer har 1080p-opløsning, en 60Hz opdateringshastighed og giver en komplet 16:9-spiloplevelse.
  • Precision Gaming controller — Ydeevne og feedback kan konkurrere med de bedste controllere med haptik, gyroskop og brugertilpasning af knapper.
  • Komfortabel gaming hele dagen — Med en batterilevetid på mere end 12 timer og en vægt på kun 463 g kan spillere nyde længere spilsessioner.
  • Bæredygtighed – Alle Logitech G-produkter er certificeret CO2-neutrale, hvilket betyder, at produktets kulstofpåvirkning er blevet reduceret til nul på grund af Logitechs investering i CO2-udligning og -fjernelsesprojekter. Emballagen til dette produkt er også lavet af papir fra FSC ᵀᴹ -certificerede skove og andre kontrollerede kilder.
  • Spilsupport – Android-spil via Google Play samt Xbox Cloud Gaming (Beta)*, NVIDIA GeForce NOW* og Shadow Cloud Computing-teknologi – til et udvidet katalog over spil og applikationer.

Pris og tilgængelighed

Logitech G CLOUD Gaming Handheld kan købes på LogitechG.com fra maj 2023 til en vejledende udsalgspris på DKK 2.699. For mere information, besøg venligst vores hjemmeside , vores blog eller kontakt os via @LogitechG .