Logitech For Creators, en brandudvidelse af Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI), som dedikerer sig til at give alle kreatører og indholdsskabere mulighed for at forfølge deres passioner, introducerer nu Litra Glow: en streaminglampe i høj kvalitet med TrueSoft-teknologi. TrueSoft udstråler et afbalanceret LED-lys med filmisk farvenøjagtighed, der giver et naturligt look til alle hudfarver.

“Litra Glow med TrueSoft-teknologi er den hurtigste måde at føre en fantastisk lysoplevelse til ethvert skrivebord,” siger Jasmine Apolinar, produktchef for Logitech For Creators. “Vi har designet Litra Glow for at løse nogle udfordringer, som streamere og indholdsskabere står over for, herunder lyskvalitet, skygger og træthed i øjnene efter mange timers streaming.”

Litra Glows innovative diffuser giver streamere et blødt lys og et professionelt look i alle omgivelser. Uanset om du optager en YouTube-video, streamer på Twitch eller er i et videoopkald for at diskutere det næste brandsamarbejde, sikrer Litra Glow, at brugeren altid tager sig bedst ud foran skærmen. Litra Glow er udstyret med plug-and-play og er nem at bruge, og streamere kan finjustere deres udseende ved hjælp af de fem indstillinger for lysstyrke og farvetemperatur – fra varmt, levende lys til køligt, blåt lys.

Streamere og indholdsskabere kan hurtigt få adgang til Litra Glows lysstyrke- og farvetemperaturindstillinger på bagsiden af lampen og på Logitech G HUB software. På G HUB kan streamere også oprette deres egne lysindstillinger til forskellige streamingrum og tilføje disse indstillinger til G Keys på et Logitech G-tastatur eller Logitech G-mus for at finjustere undervejs. Med G HUB kan skabere styre alt deres streamingudstyr, inklusive Litra Glow, Blue Yeti-mikrofoner og StreamCam i én app.

Derudover er Litra Glows bløde lys skånsomt for øjnene og certificeret til streaming hele dagen, da lampen er designet med streamere i tankerne – hvoraf mange ofte sidder foran skærmen fra fire til mere end otte timer om dagen. Litra Glow er også justerbar i forhold til højde, hældning og rotation, hvilket gør, at man kan justere lampens placering til sit eget behov.

Det siger brugerne om Litra Glow:

Tonzy, drag queen og gamer:

”Litra Glow oplyser mit ansigt på en fantastisk måde. For mig, der arbejder med makeup, er lysstyrke- og farvetemperaturindstillingerne gode, fordi farver påvirker, hvordan min hudfarve ser ud på kameraet. Det er et supergodt lys til streamere, og derudover er det nemt at justere indstillingerne før, under og efter live streams, og lampen opvarmer desuden ikke rummet.”

Aundre Larrow, kunstner og aktivist:

“Belysningen passer godt til min hud og passer desuden til folk med forskellige hudfarver, uden belysningen ser unaturlig ud. Derudover er jeg glad for, at man kan justere farveindstillingerne fra varmt til køligt lys.”

Raquel Lily, sanger og sangskriver:

“Jeg elsker, hvor lille lampen er, og jeg synes, det er fascinerende, at lysstyrken kan være så god, når den kommer fra én enkelt, kompakt kilde”.

Litra Glow med TrueSoft er den hurtigste måde at opnå professionel kvalitetsbelysning til videooptagelser og streaming. Brug Litra Glow, når du skal streame, videooptage eller andet foran skærmen.

Pris og tilgængelighed

Litra Glow er tilgængelig i Danmark fra juli 2022 på logitech.com og hos udvalgte forhandlere til en vejledende udsalgspris på DKK 549,-. For yderligere information, besøg venligst logitech.com/da-dk/litra-glow.