Logitech er aktuelle med deres lille trådløse mus MX Anywhere 3. Jeg ved godt at når du ser på billedet så ligner den ikke en gaming mus. Nej denne gang har vi valgt at tage en mus ind som passer den situation som mange er i hvor der skal skifts arbejdsplads enten i hjemmet eller mellem hjemmet og alle mulige andre steder.

Logitech MX Anywhere 3 er som sagt trådløs og lades med det medfølgende USB-C kabel. I specifikationerne så loves 70 dages batterilevetid. Så lang tid har jeg ikke brugt den så jeg tager specifikationerne for gode vare. De andre ting som de 6-knapper, den normale 1000 DPI opsætning som kan indstilles mellem 200 og 4000 hvis du synes bedre om en anden tracking indstilling, er noget lettere at prøve. Under bunden har den en tænd/sluk knap samt en knap hvor du kan skifte mellem 3 forskellige BlueTooth tilsluttede enheder. Det betyder at du kan forbinde den til f.eks. en PC og en tablet og blot trykke på knappen for at skifte indstilling. Holder du knappen nede så kan du pare en ny enhed. Den tager et par sekunder om at tislutte når du skifter enhed. Smart og velfungerende. Der er også en dongle med hvis din enhed ikke har BlueTooth. Donglen er Logitech Unifying som kan håndterer op til 6 enheder så har du en tastatur kan det også forbindes til samme dongle.

Årsagen til at vi specielt finder MX Anywhere 3 interessant er at selve sensoren er designet til at virke på mange forskellige underlag. Når vi gamer så er det lettere at skabe de rette forhold med god mussemåtte mens det er noget vanskeligere når du flytter rundt. Den ene gang er det et bord, næste gang et armlæn eller måske glasbordet på den lokale café. Jeg har brugt MX Anywhere 3 på en stor variation af underlag uden at have oplevet problemer af nogen art. Den tracker og har en præcision som forventet på det enkelt underlag.

Det er også en kompakt mus så den hverken kræver meget plads når den bruges eller transporteres. Hjulet er lavet af stål så det både er let at rengøre og samtidig er holdtbart. Jeg synes at materiale valget også giver den kvalitet som skal til for at musen kan anvendes på farten. Som sagt er musen kompakt og derfor egner den sig bedst til et claw-grip i den størrelse hånd som jeg har. Skal du scrolle ekstra stærkt så kan knappen bag hjulet trykkes så der slet ikke er modsat i hjulet. Kombineret med at det er lavet af stål så kan du rulle gennem mange regnearks linjer med en minimum af indsats. Alt er helt igennem velfungerende. Det gælder også hvilken platform den virker på. Du kan anvende den på Windows, macOS, iPadOS, Chrome OS & Linux uden at skulle opsætte noget som helt. Ellers smutter du bare forbi mxsetup.logi.com hvis du skal bruge lidt hjælp.

Logitech MX Anywhere 3 er et godt bud på en trådløs mus til en moderne arbejdsnomade. Den har en god teknisk kvalitet kombineret med gode materiale valg. Det er smart at kunne anvende den på 3 forskellige enheder. Personlig er jeg glad for at den har USB-C, for løber den tør for strøm kan du med et minuts opladning få 3 timers brug.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægAtelier Ryza 2: Lost Legends & the Secret Fairy har fået dato
Næste indlægStardew Valley får snart Co-Op
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS5. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.