På redaktionen har vi gode erfaringer med både Logitech og Blue. Efter nedenstående annoncering så får Blue en mulighed for at få en stor spiller i ryggen og dermed komme ud til mange flere. Det supplerer også fint Logitechs eksisterenede product linje så de nu kan udbyde en bredere vifte af produkter.

Logitech har for nyligt annonceret opkøbet af Blue Microphones (Blue), der gennem 20 år har været førende inden for studiekvalitets-mikrofoner, som benyttes af kunstnere, producere og lydingeniører samt v-loggere, streamere og podcastere verden over. Opkøbet har en totalværdi på 117 millioner dollars.

Blues mission har altid været at hjælpe deres brugere til at forbedre deres stemme ved at tilbyde dem verdens fedeste mikrofoner. Og det kommer overtagelsen ikke til at rykke ved. Med Logitechs enorme ressourcer i ryggen, er det målet for Blue at kunne sikre endnu bedre lydkvalitet til deres brugere.

Logitech har med deres lydprodukter, webcams og gaming-udstyr længe udviklet værktøjer som dagligt gør det nemmere for folk at streame og transmittere lyd. Overtagelsen af Blue åbner nu endnu flere muligheder for begge virksomheder til at hjælpe deres brugere med at føre deres ideer ud i livet.

 Blue’s CEO John Maier udtaler:

 – Med Logitechs stærke ressourcer og utrolige rækkevidde træder Blue ind på en meget større scene fra starten. Vi agter stadig at opfylde vores ultimative mål: at hjælpe vores brugere som muligt med at styrke deres lyd.

– Vi har rigtig meget til fælles med Logitech. Alle vores produkter handler om at kombinere fantastisk design og fremragende ydeevne – det samme gør deres. Vi har begge stærke brands i gaming-markedet. Vi laver de mest populære mikrofoner til streaming, mens de laver det mest populære streaming-kamera. Og vi ønsker begge at sørge for, at udstyret i brugernes udstyrs-set up er af topkvalitet.

Blue bliver fremover en del af Logitechs mulitbrand-portfolio, der tæller Logitech, Logitech G, ASTRO Gaming, Jaybird samt Ultimate Ears.

Der er allerede nye, spændende produkter i pipelinen, så der er masser for Blue-fans at se frem til.