I dag lancerer Logitech den nye Logitech SLIM FOLIO PRO, et alt-i-et baggrundsbelyst tastatur case til den nye 11-tommers og 12,9-tommers iPad Pro® (3rd Generation).

SLIM FOLIO PRO udnytter 20 års tasteerfaring og gentænker det bedst sælgende SLIM FOLIO-produkt til iPad Pro. SLIM FOLIO PRO giver en behagelig, laptop-lignende skriveoplevelse på din iPad Pro med pålidelig Bluetooth® LE-parring i et beskyttende etui, uanset hvor du arbejder.

“Mange af os arbejder i dag væk fra et traditionelt skrivebord, så om dit kontor er ved køkkenbordet, en sofa, en lokal cafe eller en lufthavnslokale, har du brug for en komplet og nem skriveløsning”, siger Michele Hermann, vice president of mobility hos Logitech. “Den nye Logitech SLIM FOLIO PRO giver endnu mere alsidighed til iPad Pro, med et højtydende baggrundsbelyst tastaturlayout, der giver dig mulighed for at arbejde på dit højeste niveau. Med et enkelt klik gør det din iPad Pro mere som en bærbar computer, så det er nemt at skrive når og hvor du har brug for det. “

Uanset om du skriver, skitser eller læser, kan SLIM FOLIO PRO justeres til dine behov:

  • At skrive: Dock din iPad Pro oprejst og begynde at skrive komfortabelt på et kant-til-kant baggrundsbelyst tastatur. Hver tastetryk er flydende, naturlig og præcis, og saksemekanismen i SLIM FOLIO PRO under hver nøgle giver den perfekte reaktion for hurtig og præcis tastning. Tastaturet indeholder også en komplet række iOS-genvejstaster til styring af lysstyrke, lydstyrke og mere.
  • Skitsering: Sæt nemt SLIM FOLIO PRO i en position så du kan skabe dit næste design. Siderne af etuiet er åbne, så du kan oplade Apple Pencil® (2. Generation) uden at fjerne etuiet, og når du er færdig med at skitse, kan du glide Apple Pencil inde i magnetlåsen, hvor den ikke går tabt eller er i vejen.
  • Læsning: Fold blot SLIM FOLIO PRO tastaturet tilbage for nem læsning af dine yndlingsbøger, nyhedsartikler, magasiner og meget mere.

SLIM FOLIO PRO sikrer din iPad Pro i et letvægtsetui, der holder hjørnerne beskyttet og vejer ganske lidt, så din iPad er sikret mod ridser og spild. En sikker magnetisk lås holder etuiet sikkert lukket, når den ikke er i brug for at beskytte din iPad-skærm.

Med Bluetooth® LE-parring er opsætningen enkel, og etuiet opretholder en pålidelig trådløs forbindelse mellem iPad Pro og tastatur. Når du først har tilsluttet det en gang, husker dit tastatur automatisk din enhed, hver gang du åbner din iPad Pro for at skrive. Det genopladelige batteri varer op til tre måneder på en enkelt opladning.

Pris og tilgængelighed

Logitech SLIM FOLIO PRO forventes tilgængelig i april 2019 på Logitech.com og i udvalgte butikker. Vejledende udsalgspris for SLIM FOLIO PRO til 11-tommer iPad Pro er DKK 999,- og SLIM FOLIO PRO til12.9-tommer (3rd Generation) iPad Pro er DKK 1.199,-. 

Forrige indlægROCCAT Noz ude nu
Næste indlægROCCAT Kova AIMO – Anmeldelse
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS5. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.