Logitech har deres SteamCam ude og vi har brugt de seneste 3 uger med at prøve det under mange forskellige forhold. Logitech StreamCam er lavet til alle som ønsker en noget bedre billedkvalitet end hvad de sædvanlige modeller kan levere. Skal jeg være helt ærligt så går du ikke helt galt i byen hvis du vælger et Logiteck webcam uanset hvilken model du vælger. Hvad er det så der adskiller StreamCam?

Logitech StreamCam er lavet til alle som laver video indhold og dermed både ønsker en god kvalitet kombineret med muligheden for at gøre deres udtryk unikt. Mellem hænderne har jeg så en lille kube som leverer billeder i 1080p med 60 billeder pr. sekund. Ikke nok med det så sker det med en af de bedste farvegengivelser som jeg har oplevet i så lille et kamera. Jeg har lige denne gang gjort lidt ekstra ud af det og har samtidig afprøvet de to indbyggede mikrofoner. Der hvor jeg normalt oplever en noget svag gengivelse, selv af min gennemtrængende stemme, så oplever jeg en klar og tydeligt gengivelsen. Selv når jeg flytter mig rundt inden for kameraets synsvidde er lydbilledet velfungerende.

Ud over selve kameraet så findes der to forskellige monteringsmuligheder. Den ene er den klassiske som kan sidde på toppen af din monitor eller laptop. Den anden model passer på et standard stativ. Det betyder at du kan tage det med og bruge til f.eks. interview eller tilsvarende. Du kan også vende StreamCam som du ønsker. Det kan være det klassiske i bredformat eller du kan have det i portrætformat hvis det passer bedre til det indhold du ønsker at producere (TikTok eller Insta). Du kan bruge det med fra MacOS 10.14 eller Window 10. Hvis du gerne vil lege lidt mere så findes der i æsken en kode med 3 måneders licens til live streaming og optage softwaren XSplit. Kablet er lidt over 1,5 meter og afsluttes i et USB-C stik. Det er jo fremtiden. Husk at vælge 50hz antiflimmer hvis den ikke er sat til dette fra starten.

Der er rigeligt med justeringsmuligheder enten i Logitech Capture eller i Logitech G Hub som jeg bruger. Skal du anvende nogle af de mere spændende filtre så synes jeg du kan give dig i kast med Capture. Det giver dig mulighed for at prøve at skabe indhold med alle mulighed former for tilpasninger uden du behøver at have afsluttet en teknisk uddannelse. Det står dig selvfølgelig frit for også at anvende det til Twich eller at lave dine egne direkte YouTube video. Skal du gå helt klassisk så kan du også bruge det til helt almindelige videomøder hvis du bar synes du gerne vil præsentere dig lidt mere professionelt. Det eneste du her kan savne er den lille privatlivsklap som kan sættes foran de fleste andre webcam. Nu er det her lavet til content creators og gælder det om at bliver set. Nedenfor kan du se et billede fra et Logitech Webcam C903e og under fra StreamCam.

Logitech Webcam C903e
Logitech StreamCam

Logitech StreamCam er noget at det bedste markedet kan byde på af webcams. Laver du makeup videoer, andet med kulør eller ønsker du den bedste farvegengivelse sammen med en høj billedfrekvens, så er StreamCam lavet til dig. Samtidig er lyden med de dobbelte mikrofoner med støjdæmpning det bedste jeg har oplevet et webcam levere.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægReturnal 2.0 Update udgivet
Næste indlægBlue Reflection: Second Light demo ude nu
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS5. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.
logitech-streamcam-anmeldelseLogitech StreamCam er noget at det bedste markedet kan byde på. Laver du makeup videoer eller ønsker du den bedste farvegengivelse sammen med en høj billedfrekvens så er StreamCam lavet til dig. Samtidig er lyden med de dobbelte mikrofoner med støjdæmpning det bedste jeg har oplevet et webcam levere.