Maneater har fået udgivelses dato

0
426

Savner du et vildt haj eventyr, så er det nok en god ide at læse med her.

Spillet Maneater lever som man kan se i traileren op til navnet på titlen. Det er ikke et spil for sarte sjæle. Spillet har endelig fået udgivelses dato.

Så vil du ud i et vildt haj eventyr, skal du sætte X i kalenderen den 22. maj 2020. For der udgives Maneater til Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One og PC.

Forrige indlægTeam 17 flytter ud
Næste indlægApex Legends er klar til julefest
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)