Team 17 flytter ud

0
445

Team 17 har det med at lave lidt skæve titler som vi med sikkerhed husker. Nu er turen kommet til Moving Out.

Spillet går i bund og grund ud på at flytte inventar fra det ene sted til det andet. Det kan nemt blive rent kaos som man kan se i traileren.

Moving Out udgives til PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One og PC i 2020.

Forrige indlægNine to Five annonceret
Næste indlægManeater har fået udgivelses dato
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)