Hvinende dæk og tyngdekrafttrodsende baner venter os, når beboerne i Mushroom Kingdom stiller op ved startlinjen den 30. maj ved lanceringen af Mario Kart 8 til Wii U. Og uanset om du kender din Blooper fra din Bullet Bill, så har Nintendo i dag annonceret to muligheder til at få dine gokart-færdigheder op i fart i form af 1) Mario Kart 8 Limited Edition software bundle til releasen i meget begrænset oplag og 2) Super Mario Kart, der kan downloades i Nintendo eShop til Wii U fra den 27. marts.

Mario Kart-fans, som har prøvet at afsende en Spiny Spell eller været på den forkerte side af den, vil kende genstandens evne til at afgøre et løb, derfor vil Mario Kart 8 Limited Edition software bundle ud over spillet indeholde ”Spiny Shell Collector’s Item” til at minde om både de gode og de knap så gode tider med Mario Kart. Spiny Shell er en af de mest ødelæggende genstande i spillet, som du kan opleve i dens naturlige miljø, hvor den banker modstandere af pinden atter engang i Mario Kart-serien fra 30. maj!

Har du imidlertid lyst til at holde gokartdækkene varme og dine reaktionsevner skarpe frem til den 30. maj, så bliver Super Nintendo-klassikeren Super Mario Kart tilgængelig som en Wii U Virtual Console-titel den 27. marts.

Tyngdekrafttrodsende baner og Mushroom Kingdom-racere, nye som gamle, mødes den 30. maj på Wii U i Mario Kart 8. Få et glimt af hvad som er i vente i den nye Mario Kart 8 Limited Edition CGI-traileren