I forbindelse med superhelten Batmans 80-årsjubilæum afholdt Warner Bros. en konkurrence for at finde den mest imponerende Batman-samling i Danmark. Konkurrencen er nu afsluttet, og Danmarks største Batman-samler er kåret. Warner Bros. kan nu stolt præsentere vinderen med hundredvis af samlerobjekter: Morten Riis Sørensen fra København.

I år fejrer Batman 80 år, og i årenes løb har den populære superhelt fået masser af inkarnerede og trofaste fans. Dette faktum ville Warner Bros. sætte fokus på, da de i begyndelsen af sommeren udskrev en konkurrence, hvor de efterlyste Danmarks største Batman-samler. Blandt de danske bidrag var der en samling, som skilte sig markant ud fra resten. Morten Riis Sørensen fra København har hundredvis af genstande, som han har samlet i en periode på over 25 år.  Se billeder på Instagram. Linket er nederst.

  • Tim Burton og Adam West startede det hele for mig. Adam West, fordi serien fra

60’erne bare er sjov, vild og helt anderledes. Tim Burton, fordi han skaber et smukt mørkt univers, som rammer stemningen fra den Batman, jeg voksede op med. De satte skub i en samlermani, jeg ikke troede, jeg havde. Og det har jeg det ret sjovt med, siger Morten Riis Sørensen, vinder af Warner Bros. konkurrence.

Og nu kan han udvide sin imponerende samling med yderligere et objekt – en signeret Batman-tegneserie, der indgik i præmiepuljen.

  • Vi er ekstremt glade for alle bidragene, og det har været spændende at se samlingerne.

Man kan mærke, at Batman er en populær superhelt, og vi kan ikke ønske os en bedre 80-årsgave end dette utrolige engagement fra fansene, siger Agnetha Gardebrandt, nordisk markedschef hos Warner Bros. Entertainment.

Nye filmtitler i forbindelse med jubilæumsåret

I løbet af 80-årsjubilæet lancerer Warner Bros. flere nye Batman-titler. I begyndelsen af sommeren havde den animerede film Batman vs Teenage Mutant Ninja Turtles premiere, og Tim Burtons klassiske Batman-titler blev lanceret i 4K-format. I juli havde Batman Hush premiere, og i august var der premiere for LEGO DC Batman – Family Matters. Derudover udgiver Warner Bros. Interactive en ny udgave af Batman Arkham Collection i forbindelse med jubilæumsåret.