Igen i år melder PlayStation Danmark sig under Movember-fanerne og støtter MOVE-udfordringen, der er en ny, aktiv måde at indsamle penge på til fordel for mænds sundhed. Nathan Drake fra Uncharted-serien står i spidsen for Team PlayStation Danmark, der vil Move hver dag i Movember.
Velgørenhedsorganisationen Movember arbejder på at sætte fokus på mænds sundhed og indsamler hvert år penge til forskning inden for især prostata- og testikelkræft. I Danmark rammes ca. 4.400 mænd hvert år af prostatakræft – og op mod 300 af testikelkræft.

”Vi er glade for igen i år at kunne støtte Movember, som vi synes er et vigtigt initiativ. Sidste år havde vi den skæggede Sir Galahad i front, mens vi i år gerne vil støtte den nye MOVE-udfordring, hvor både mænd og kvinder kan være med ved at forpligte sig til en lidt mere aktiv hverdag i november,” siger Bo Michael Christensen, marketingchef i PlayStation Danmark.

Danmarks største Movember-team nogensinde

Sidste år bakkede næsten 700 danskere op om PlayStations Movember-team. Det er det største hold nogensinde i Danmark.

”Sidste år så vi virkelig styrken af det danske PlayStation-community, som stod sammen om den gode sag. Jeg håber, at vi i år kan samle et endnu større team, og at mange også vælger at donere et beløb til Movember,” fortsætter Bo Michael Christensen.

I år ledes det danske PlayStation-team af den adrætte skattejæger Nathan Drake, der er stjernen i spilserien Uncharted. På PlayStation Danmarks teamside kan du følge Nathan Drake igennem Movember, deltage i konkurrencer, lave din egen move-udfordring, poste billeder og opfordre din omgangskreds til at støtte.

Skæg til de første 100

Overskægget er stadig det symbol flest forbinder med Movember-bevægelsen. Derfor har PlayStation igen i år lavet en særlig Mo Glow-sticker, som kan sættes på PS4-controllerens lysstribe, så den får overskæg.

De første 100, der tilmelder sig PlayStation Danmark-teamet får tilsendt en Mo Glow-sticker med posten og deltager i lodtrækningen om en fed spilpakke. Alt du skal gøre er at melde dig til her og skrive din postadresse til PS4Movember@holm.dk.

Alle der donerer 50 kr. eller mere til PlayStation Danmarks team er desuden med i lodtrækningen om en PlayStation 4.

På Facebook og Instagram kan man – via hashtagget #PS4MovemberDK – uploade billeder af, hvordan man er aktiv i Movember og følge resten af PlayStation Danmark-teamet.

Join Nathan Drake og PlayStation Danmark-teamet her.