MSI, som er en af verdens førende mærker inden for bærbare computere, præsenterer sine helt nye laptops, der er udstyret med de nye NVIDIA GeForce RTX 40-serie GPU’er og op til 13. generations Intel Core HX-serie processorer.

De nyeste bærbare computere fra MSI er drevet af den ultraeffektive NVIDIA Ada Lovelace-arkitektur, der giver et markant hop i ydeevnen med AI-drevet DLSS 3 og muliggør livagtige virtuelle verdener med fuld ray tracing. Otte af de nye bærbare MSI-bærbare computere er NVIDIA Studio-godkendt på grund af den høje ydeevne.

De nye bærbare MSI-bærbare computere er også udstyret med de helt nye Intel 13. generations processorer med en samlet ydelsesforøgelse på op til 45%, takket være det øgede antal kerner og turbofrekvens.

Helt ny Gaming-serie: Stærkere end nogensinde

De nye bærbare MSI-gamingcomputere er opdateret med en ny type kølingsdesign, som er med til at gøre gaming-serien mere kraftfuld end nogensinde før. Alle heatpipes er blevet redesignet til delte rør, dedikerede rør og VRAM-eksklusive rør for at sikre, at ydelsen leveres fuldt ud. Alle MSI’s bærbare computere i GeForce RTX 40-serien, lige fra high-end Titan-serien til Katana-serien, er udstyret med MUX-designet, der gør det muligt at aktivere Discrete Graphics Mode via MSI Center, hvilket yderligere frigør mere GPU-kraft.

Med det æstetiske designmotto har MSI introduceret mere end 10 nye ID-designs gaming laptops og har også anvendt en 16:10 QHD+ 240Hz refresh rate-skærm i high-end gaming-computerne, nemlig Raider GE, Vector GP og Stealth-serien. Desuden giver det futuristiske design med gennemsigtige taster gamere mulighed for nemmere at navigere med hjælp af kontrol og genveje, hvilket i høj grad forbedrer spiloplevelsen.

Titan GT series / Raider GE Series/ Vector GP Series: Ekstreme kraftværker

MSI Titan GT og Raider GE leveres med top-processoren i9-13980HX og op til GeForce RTX 4090 Laptop GPU sammen med den eksklusive MSI OverBoost Ultra-teknologi, der kan presse processorer og grafik til 250 W total effekt eller understøtte 5,2 GHz-frekvens på tværs af 8 P-kerner afhængigt af arbejdsbyrden.

Til at synliggøre disse utrolige præstationer leveres Titan GT og Raider GE med en skærm i verdensklasse. Titan GT er udstyret med verdens første 4K/144Hz Mini LED-skærm med over 1000 nits maksimal lysstyrke og over 1000 lokale dimming-zoner, mens Raider GE er udrustet med en QHD+ 240Hz-skærm i 16:10-format. Disse skærme præsenterer tydeligt hvert billede, der kommer fra den kraftfulde hardware

Stealth Series: Slank og skap over hele linjen

Den slanke og kraftfulde Stealth-serie kommer med en række forskellige størrelser med skærme på 14, 15, 16 og 17 tommer. Blandt de nye modeller findes blandt andet Stealth 14 Studio og Stealth 16 Studio, som begge er udført i en magnesium-aluminiumslegering, der giver et tyndt og let kabinet. Stealth 14 Studio har desuden MSI Vapor Chamber-kølingsdesign, hvilket hjælper med at give brugeren den maksimale ydeevne. Desuden leveres Stealth 16 Studio med et trevejs Dynaudio 6-højttalers lydsystem, der giver indlevende underholdningsoplevelse – også på farten. 

For at levere en medrivende og fantastisk oplevelse har Stealth 15 en OLED-skærm med en opdateringshastighed på 240 Hz og mindre end 0,2 ms responstid. Den understøtter også 100% af DCI-P3-farvespektret, og med NVIDIA Max-Q-pakken af teknologier, der optimerer systemets ydeevne, strøm, batterilevetid og akustik for at opnå maksimal effektivitet, byder Stealth-serien ikke bare på lynhurtig ydeevne, men er også slank og støjsvag

Cyborg / Pulse / Katana / Sword Series: Bredt udvalg for gamere

Vi præsenterer den helt nye serie af bærbare computere til gamingbrug, Cyborg 15. Den har et futuristisk gennemsigtigt kabinet, hvor du kan se de mekaniske og elektriske dele igennem det. Med sit slanke og lette kabinet og cyberpunk-inspirerede design er Cyborg 15 et perfekt valg for dem, der finder det vanlige design på begynder-gamingmodeller kedeligt.

MSI har også opdateret de populære gaming-serier Katana, Sword og Pulse til den nyeste grafik og de nyeste processorer for bedre gaming-ydelse. Desuden fås Pulse, Katana og Sword nu med MUX-switch. Gamere kan nemt skifte mellem hybrid grafiktilstand eller diskret grafiktilstand via det indbyggede MSI Center.

Creator Z Series: Dominerende, skabende kraft

Det CNC-fremstillede smukke kabinet er langt fra det eneste højdepunkt i serien for content creators. Den nyeste Creator Z17 HX Studio/Creator Z16 HX Studio kommer med de bedste 13. generations Intel HX-serie processorer og er også blevet certificeret af NVIDIA Studio. Med det termiske design med Vapor Chamber-køler bliver Creator Z-serien nogle af de mest kraftfulde kreative laptops på markedet. 

Dertil kommer understøttelse af den helt nye MSI Pen 2, som bruger den nyeste MPP2.6 teknologi med 4096 trykniveauer og haptisk feedback, så det føles som at skrive på rigtigt papir. MSI Pen 2 kan også bruges som en traditionel blyant på papir uden at skifte til almindelige penne-spidser.

Prestige series: Slank og stærk

De nye Prestige 14 Evo og Prestige 16 Evo understøtter op til den nyeste Intel Core i7 H-serie processor, hvilket giver brugerne en let, men kraftfuld brugeroplevelse. Prestige 16 Studio er udstyret med GeForce RTX 40 Series Laptop GPU’er til bærbare computere og er NVIDIA Studio valideret, hvilket garanterer endnu bedre produktivitet og maksimal driftssikkerhed.

Den helt nye 13-tommer Prestige 13 Evo er den letteste bærbare i hele MSI-serien. Den er lavet af en magnesium/aluminiums-legering og vejer kun 990 g. Prestige 13 Evo er også udstyret med et batteri med stor kapacitet på 75 Whrs, som kan holde i hele 15 timer.

Modern-serien opdateres også med nye farvemuligheder med stjerneblå og beige rose.