MSI eller Micro-Star International er aktuelle med deres første trådløse headset IMMERSE GH50 WIRELESS. Det bygger på succesen fra det almindelige GH50 som vi tidligere har anmeldt. Nu er det så ude i en udgave med en 2,4Ghz dongle og muligheden for at tilslutte det via et 3,5mm jackstik. Sammen med headsettet og den aftagelige mikrofon får du også 2,4GHz dongle, en USB-C adapter, 3,5mm kabel, USB-C lade kabel og en lille pose til opbevaring af det hele. Det du ikke kan se er at du får 50 mm drivere (højtalere) og en batterilevetid på omkring 22 timer i en indpakning der vejer 326 gram. Det passer til PC, Mac, PlayStation og Switch med 2,4GHz dongle og dermed trådløst mens alle andre enheder med en 3,5mm jackstik kan anvendes med kabel, f.eks. en Xbox.

Kopperne på headsettet kan foldes så du let kan have det i posen og jeg synes at byggekvaliteten er god. MSI har valgt at bruge kunstlæder på kopperne som isolerer bedre end mikrofiberstof. Mikrofiberstof er finder jeg mere behageligt mens kunstlæder isolerer lyde fra omgivelserne bedre. På venstre kop finder du ladestik og det andet stik du kan se, er hvor den aftagelige mikrofonbom placeret. Der er selvfølgelig en tænd/sluk knap, volumenkontrol og så en muteknap. Jeg savner en indikation på mikrofonbommen når du har mutet. Når jeg sidder og gamer så har jeg ikke simultankapacitet til at huske om jeg fik mutet eller ej. Ud over denne detalje så er alt funktionelt. Nogle headsets har en yderlige knap til at regulerer forholdet mellem spillyden og chat. Hvis du ønsker at have mere kontrol, så skal du have fat i app’en Nahimic by SteelSeries. Som du kan se i linket, så findes den på MSI’s hjemmeside selvom det er udviklet af SteelSeries. Jeg har ikke brugt noget særligt tid med dette. Ud af kassen så får jeg den lyd jeg skal bruge til Counter Strike 2. Vil du gerne have en fyldigere lyd med 3D effekt så vejen frem Nahimic.

Ud over at denne model er trådløs så har driverne (som bare er et fancy ord for højtaler) fået et nyk op i størrelse. Det giver noget for oplevelsen at gå fra 40mm til 50mm. Det mærker jeg specielt på bassen som får noget ekstra dybde. Den større driver giver også et mere fyldigt og klart lydbillede. Så det er afgjort et skridt i den rigtige retning i forhold til modellen med ledning. Noget af det jeg oplever er en udfordring i headsets, er mikrofonen. Her synes jeg MSI har gjort sig umage med at finde noget som formidler din stemme klart og tydeligt uden at den samler alt for meget lyd op fra baggrunden. På PC siden anvender jeg hovedsageligt Discord hvor lydbilledet er velfungerende og jeg vurderer GH50 til at være blandt de bedste i klassen. Du finder flere justeringsmuligheder i Nahimic

MSI IMMERSE GH50 WIRELESS er et velfungerende headset i en god byggekvalitet. Det er enkelt at tilslutte og behageligt at anvende. Også i længere tid. Det er MSI’s første trådløse headset som bygger på de erfaringer de har fra modellen med ledning. Hvis du er moden til at prøve et trådløst headset så er er MSI IMMERSE GH50 WIRELESS en model hvor du får rigtigt meget for pengene.

Tak til MSI for at gøre denne anmeldelse mulig.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægSHARK! SHARK! udkommer i dag
Næste indlægDiablo og CoD crossover i sæson 6
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC, PS5 og Switch. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS2 og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.
msi-immerse-gh50-wireless-headset-anmeldelseMSI IMMERSE GH50 WIRELESS er et velfungerende headset i en god byggekvalitet. Det er enkelt at tilslutte og behageligt at anvende. Også i længere tid. Det er MSI’s første trådløse headset som bygger på de erfaringer de har fra modellen med ledning. Hvis du er moden til at prøve et trådløst headset så er er MSI IMMERSE GH50 WIRELESS en model hvor du får rigtigt meget for pengene.