Logitech har lanceret Logitech G MX518, en opdateret version af en af vores mest populære gaming-mus, inspireret af en stor gruppe af fans, der har bedt os om at relancere denne ellers pensionerede model. Musen har den samme klassiske og konforme form, som mange gamere kender og elsker, men er opdateret med moderne materialer, en ny finish samt forbedret med den bedst tilgængelige gaming-teknologi, inklusiv en 32-bit ARM processor og Logitech Gs eksklusive HERO 16K sensor.

”Vores fans har efterspurgt musen, og nu relancerer vi vores legendariske MX518-mus”, udtaler Ujesh Desai, general manager hos Logitech Gaming.” MX518-musen er et ikon i branchen, og nu har vi udstyret den med vores Next Generation, brancheledende og eksklusive teknologier. Vi håber at I er lige så spændte på at afprøve den, som vi har været begejstrede under udviklingen med at puste nyt liv i denne legende.”         

Én af musens opdateringer er tilføjelsen af vores HERO 16K sensor – vores mest advancerede Next Generation gaming-mus sensor med enestående præcision og en helt ny indre konstruktion. Med en billedvisnings-hastighed på op til 17.000 frames pr sekund kan HERO fungere op til 400+ IPS sammen med et interval på 100 – 16.000 DPI uden smoothing, filtering eller acceleration. HERO gør at musen er på konkurrenceniveau mht. præcision og har den mest stabile responsivitet sammenlignet med andre gaming-muse på markedet pt.       

En anden opdatering i denne fan-favorit er tilføjelsen af en 32-bit ARM processor. Som en væsentlig opgradering i forhold til originalen kan ARM processoren i MX518 levere en hurtig 1 ms report rate samt flere andre avancerede funktioner. Den kan tilsluttes og benyttes direkte fra æsken, eller den kan konfigureres via det valgfrie Logitech Gaming Software (LGS) eller Logitech G HUB.   

Otte programmerbare knapper er tilgængelige, hvis du foretrækker at lagre dine egne skræddersyede indstillinger. Med indbygget hukommelse kan du også gemme dine egne indstillinger direkte i musen til benyttelse i konkurrencesystemer uden at skulle installere særligt software eller rekonfigurere dine præferencer.   

Pris og tilgængelighed  

Logitech G MX518 gaming-mus forventes at være tilgængelig i Danmark i februar 2019 til vejledende udsalgspris DKK 449,-. For mere information, besøg venligst vores hjemmeside, vores blog eller følg os @LogitechG.