NETGEAR, Inc. har afsløret Nighthawk Pro Gaming XR300 WiFi Router på SXSW Gaming Expo. Det nyeste medlem af Nighthawk Pro Gaming-familien er designet til at minimere forsinkelsen (latency) på Xbox, PlayStation, Nintendo Switch, pc og mobile enheder.
 
XR300 bruger lige som resten af Nighthawk Pro Gaming-serien et specialdesignet kontrolpanel til gaming baseret på DumaOS. Uanset om spillet hedder FortniteApex LegendsPubG eller noget helt andet gør Nighthawk Pro Gaming Dashboard det utroligt let at få bugt med lag og hakkende streams, blandt andet ved at prioritere onlinespil og streaming over anden internettrafik.
 
Nighthawk Pro Gaming-seriens funktionalitet giver en online gamingoplevelse uden sidestykke, og den har desuden kræfter til at give hele hjemmet lynhurtig adgang til internettet.
 
“Onlinegaming er en af verdens absolut mest populære former for underholdning – det kan 2,3 milliarder aktive gamere i verden skrive under på. Det har længe været almen viden, at høj latency dræber spiloplevelsen, og vores prisvindende Pro Gaming-routerserie opstod naturligt ud fra de høje krav stillet af gamere, der allerede var glade for vores Nighthawk-routere” fortæller Pål Vatneberg, Country Manager for NETGEAR i Norden.
 
“XR300 er det seneste skud på stammen, og den giver enhver gamer bedre muligheder for at dominere spillet online – uanset hvilken platform de foretrækker” afslutter han.
 

Uddrag af funktioner i XR300-routeren:

  • Optimeret gaming – den kraftfulde DumaOS-software gør det enkelt at reducere lag drastisk. Med Geo Filtering er det let at begrænse den geografiske afstand til spilservere eller andre spillere, og med QoS (Quality of Service) er det muligt at prioritere gaming-enheder over andre samt allokere upload/download-båndbredde til hver enhed for at give en stabil gamingoplevelse, uanset hvad der ellers sker på netværket.
  • Gaming Dashboard – et komplet overblik hver tilsluttet enheds båndbreddeforbrug gør det muligt at identificere, hvor eventuel lag opstår. Med fuld kontrol over din forbindelse er det let at stabilisere din ping, reducere lag og sågar sikre gode lokale forbindelser.
  • Hurtige forbindelser til alle – Dual-band AC1750 WiFi samt fire gigabit Ethernet-porte og én WAN-port sikrer lynhurtige og stabile forbindelser til hele huset – uanset om forbindelsen er trådløs eller via kabel.
  • Kompatibel med alle gamingplatforme – giver en bedre gamingoplevelse på pc, Xbox, PlayStation, Nintendo Switch, mobile enheder m.fl.

Pris og tilgængelighed

Nighthawk Pro Gaming XR300 WiFi Routerkan købes i Danmark fra april til en vejledende pris på 1590 kroner inkl. moms.