NETGEAR, den førende producent af netværksprodukter til virksomheder i alle størrelser har annonceret to nye multi-gig switches, MS510TXM og MS510TXUP. De to nye switches understøtter hastigheder på op imod 10G og muligheden for tilgang via en cloud-portal. MS510TXUP Ultra60 har desuden PoE++ understøttelse med op imod 60W PoE (Power-over-Ethernet) på hver port.

De nye switches er perfekte og optimerede til virksomheder, som blandt andet er på vej til udrulningen af WiFi 6. Hver port kan automatisk tilpasse hastigheden til 100Mb, 1G, 2.5G, 5G eller 10G alt efter tilslutning samt fungere med WiFi access points, NAS-enheder, servere og IoT-enheder.

PoE++ for simplicitet
MS510TXUP giver desuden mulighed for PoE (Power-over-Ethernet) via hver enkelt port. Du kan altså både føre data og strøm til dine enheder via et enkelt Ethernet-kabel, og de to switches understøtter desuden Ultra60 PoE++, den seneste PoE-standard (IEEE 802.3az), der giver op imod 60W strømtilførsel via hver enkelt PoE-port. Med et PoE-budget på 295 Watt og med mulighed for understøttelse af både PoE, PoE+ og PoE++-enheder, kan du tilslutte alt fra WiFi-access points og IP-overvågningskameraer til højttalere, Point-of-Sale terminaler og IoT-enheder – og med switchens ”uninterrupted PoE”-funktion kan du sikre dig, at enhederne altid er sluttet til og tændte, selv når switchen opdateres og genstartes på grund af firmware-opdateringer.

”En ny generation af netværksenheder som WiFi 6 Access Points, IP-overvågningskameraer, Smart Lighting, Ethernet-aktiverede højttalere og så videre kræver mere strøm og hurtigere netværkshastigheder. MS510TXM og MS510TXUP kommer på et særligt vigtigt tidspunkt, hvor virksomheder har et presserende behov for at forblive konkurrencedygtige midt i en global pandemi. Kombineret med vores nye WiFi 6-adgangspunkter hjælper de nye switches virksomheder med at få et hurtigere og mere pålideligt netværk til en markant lavere pris,” siger Pål Vatneberg, nordisk chef hos NETGEAR.

Let at installere og vedligeholde
Begge nye switches fungerer via en intuitiv, webbaseret brugerflade til let installation og vedligeholdelse og med adgang til netværksfunktioner såsom VLAN og QoS-management. Ligeledes kommer begge switches med NETGEARs Insight Cloud Management-løsning, der fungerer både via browser og smartphone-app. Insight giver netværksadministratoren overblik over tilsluttede og tilknyttede enheder samt overblikket over flere adskilte netværk på eksempelvis forskellige lokationer. Begge switches kommer med 1-års abonnement af enten Insight Premium eller Insight Pro, livsgaranti og 90 dages telefon- og chatsupport, skulle du få brug for hjælp til installation af produktet.

Pris og tilgængelighed

MS510TXM Multi-Gigabit Ethernet Smart switch er tilgængelig fra i dag til en vejledende pris på 3.390 kroner.

MS510TXUP Multi-Gigabit Ethernet Ultra60 PoE++ Smart switch er tilgængelig fra i dag til en vejledende pris på 4.190 kroner.