Få din første smagsprøve på en helt ny generation af ishockeyspil. Electronic Arts Inc. offentliggjorde i dag, at den officielle EA SPORTS™ NHL 15-spildemo nu er tilgængelig som download over hele kloden til Xbox One og PlayStation 4. Med demoen kan du glide ind på isen i spidsen for et af de to finalehold fra årets Stanley Cup-finale, Los Angeles Kings eller New York Rangers, og vise dine færdigheder frem i enten Madison Square Garden eller Staples Center. Hvis du er nybegynder i NHL-serien, eller bare har lyst til at forbedre dine ishockeyevner og at mestre den intuitive “Superstar Skill Stick”-styring, kan du prøve demoens træningssektion og udfordre målmanden til mand-mod-mand-dueller.

NHL 15 vil du kunne opleve de mest realistisk udseende og skøjtende digitale spillere til dato i den mest detaljerede og autentiske genskabelse af selve ishockeysporten. Spilmekanikker som “12 Player NHL Collision Physics” og “Real Puck Physics” fanger sportens hårdtslående kaos og uforudsigelighed, mens “Superstar Skill Stick” og “Vision AI” overlader sportens flow og finesser i dine hænder.

Oplev også lyden og synet af de autentiske NHL-arenaer, hvor 9.000 individuelle tilskuermodeller – det største antal nogensinde i et sportsspil – følger levende med i alle situationer under kampene, der kommenteres af et helt nyt tremands kommentatorhold. Spil kampene set fra tre nye kameravinker, “dynamic high”, “dynamic medium” og “dynamic low” og kom tættere på begivenhederne end nogensinde. Derudover sikrer en ny samarbejdsaftale med NBC Sports en tv-inspireret spiloplevelse i verdensklasse.