NETGEAR, Inc. lancerer den mobile 4G-router Nighthawk M2og det mobile adgangspunkt AirCard 797.

Med downloadhastigheder på op til 2 Gbps, op til 20 tilsluttede enheder samtidigt og indbygget gigabit Ethernet-port gør Nighthawk M2 det let at streame medieindhold i høj opløsning og opretholde kontakten med kontoret, når du er på farten.

AirCard 797 er et ekstremt praktisk mobilt adgangspunkt, der kan give downloadhastigheder på op til 400 Mbps.

Nighthawk M2 og AirCard 797 sikrer, at du altid har en sikker forbindelse til internettet, uanset hvor du rejser hen. Dermed undgår du at måtte ty til dårligt sikret WiFi på hoteller, i lufthavne og på cafeer, hvor du normalt er i fare for at blive hacket. På ferien og lange køreture kan børnene bruge adgangspunktet eller den trådløse router til at streame video og spille spil via internettet. Der kræves ingen installation af software, så du kan etablere et mobilt netværk på få sekunder – det er bare at tænde og tilslutte, ganske enkelt.

“Forbrugere bliver stadig mere afhængige af sikker mobilkommunikation, og med disse nye produkter baner vi fortsat vejen for fremtidens teknologi. Fuld 5G-dækning ligger stadig nogle år ude i fremtiden, og 4G er derfor fortsat den bedste teknologi til højhastigheds internetforbindelser på farten. Nighthawk M2 og AC797 dækker nutidens behov med solid ydeevne til enhver, der har brug for en stabil mobil opkobling” fortæller Pål Vatneberg, Country Manager for NETGEAR i Norden.

Uddrag af funktioner i Nighthawk M2 mobil 4G-router:

  • 20 WiFi-enheder på samme tid – Nighthawk M2 gør det muligt at dele forbindelsen med alle på mødet, eller at få hele familien på internettet, når du er på ferie.
  • Hastighed i særklasse – Nighthawk M2 benytter Qualcomm Snapdragon X24, der er verdens første 2 Gbps LTE-modem.
  • Enkel konfiguration af indstillinger – Den store touchskærm i farver gør det let at navigere i menuer og ændre indstillinger.
  • Gigabit Ethernet og USB-port – Gigabit Ethernet-porten giver mulighed for lynhurtig kablet forbindelse, og USB-porten kan f.eks. bruges til at dele en harddisk med alle tilsluttede enheder.
  • Batteri med høj kapacitet – Det kraftfulde batteri holder Nighthawk M2 kørende hele dagen og natten med, når det behøves.