Nintendo afslører med nye videoer nogle flere egenskaber i de to Nintendo Labo-kits, Variety-kit og Robot-kit, som for nylig blev annonceret til Nintendo Switch med release i Danmark og resten af Europa den 27. april. Ovenfor er video om Variety Kit og nederst Robot Kit.

Softwaren til både Variety-kit og Robot-kit vil indeholde Toy-Con Garage. Denne funktion introducerer simple teknologiske principper på en sjov og tilgængelig måde, der lader spillerne kombinere forskellige simple input og output til at opfinde deres egne måder at spille på.

Ud over Toy-Con Garage byder Toy-Con-kreationerne i hvert kit på utallige måder at have sjov med at skabe, spille og opdage mange oplevelser på med Nintendo Labo.

Variety Kit

  • Toy-Con Piano: Når pianoet er samlet, kan spillerne optage sine egne sange og spille dem for sine kommende fans. Eksperimenter med forskellige lyde og toner kan føre til noget unikt – måske endda en melodi bestående af katte-miaver?!
  • Toy-Con Motorbike: Spillerne kan gribe fat om deres i pap producerede motorcykelstyr og ræse gennem diverse baner, udfordre CPU-modstandere eller samle balloner gennem et bjergrigt terræn. Ekstra kreative typer kan endda skabe sine egne baner!
  • Toy-Con Fishing Rod: Der er mange eksotiske fisk at opdage og nogle af dem er særligt svære at fange. Aquarium mode giver spillerne mulighed for at vise deres kollektion og kreere sine egne fisk**.
  • Toy-Con House: Spillerne kan blive venner med det nuttede væsen, som bor i Toy-Con House og opdage forskellige måder at interagere og spille med det på Nintendo Switch-skærmen. Der er et bredt udvalg af sjove oplevelser, inklusive minekørsel, bowling og hoppe i sjippetov.
  • Toy-Con RC Car: RC-bilen er proppet med unikke og overraskende funktioner. Variety-kit indeholder materiale til at bygge to Toy-Con RC-biler, så spillerne kan konkurrere i en sumo-udfordring, hvor det gælder om at vælte modstanderens bil, køre ræs mod hinanden eller opsætte forhindringsbaner.* Ved at skabe en bane med reflekserne, som følger med kittet, kan bilen selv følge en rute ved hjælp af bevægelseskameraet i den højre Joy-Con.

Robot Kit

  • Spillerne kan bygge en Toy-Con Robot-dragt og tage kontrollen over en gigantisk robot i spillet, gennemføre opgaver og ødelægge objekter for at låse op for nye evner.
  • Spillerne kan også udfordre en ven* i lokale kampe for to spillerne. Et ekstra Robot Kit er påkrævet for at kunne spille lokalt co-op mode.*
  • Nintendo Labo opfordrer spillerne til at bruge deres fantasi og kreativitet til at tilpasse deres Toy-Con-modeller på mange forskellige måder, og med Robot Kit kan endda robotten i spillet tilpasses og opgraderes.