Så er det tid til at vende tilbage til Japan, og henrette ånder, og andre væsner i den DLC til Nioh : Defiant Honor

Vi er tilbage i Japan, denne gang er det vinter og DLC’en tager os til, Osaka slottet som er det største slot fra sengoku æren.
Denne DLC indeholder et nyt våben kaldet, the tonfa, et nyt Armor, nye magiske items.
Som om det ikke var nok er der også tilføjet to spirits ved navn Nurarihyon og Enku.

Du kommer også til at skifte bekendtskab med den legendariske kriger Sanada Yukimura, og hans tro væbner Sarutobi Sasuke, som er klar til kamp.

Der udover er der også masser af nye Yokais, og masser andre nye fjender at slå ihjel.
Der er også et helt ny stage med flere sub-missioner.

Jeg elsker personligt stadig Nioh, og Alt tilføjelse er nærmest guf, og dette er ingen udtagelse.
Dog kunne jeg godt ønske der var lidt flere nye våben, og lidt mere nyt armor
Udover det er der ikke rigtigt noget at klage over
Stemningen er den samme som i grundspillet så det bliver ikke meget bedre.
Vi ser frem til mere af dette i de næste kommende DLC’er.

 

 

 

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægGames Scope 2017 – Et Mekka For Enhver Spil Elsker
Næste indlægUncharted: The Lost Legacy Anmeldelse
jeg er en gamer, sætter pris på kvalitet bag spil, gode og forståelige anmeldelser og fantastisk grafik. jeg er lidt all around, men i øjeblikket gamer jeg mest PC frem for andet. jeg spiller næsten alle genre. Dog er jeg ikke så begejstret for sports spil. :) Mit favorit spil må være Watch Dogs. Min favorit spil serie, er uden tvivl resident evil!
nioh-defiant-honor-dlc-anmeldelseJeg elsker personligt stadig Nioh, og Alt tilføjelse er nærmest guf, og dette er ingen udtagelse. Dog kunne jeg godt ønske der var lidt flere nye våben, og lidt mere nyt armor Udover det er der ikke rigtigt noget at klage over Stemningen er den samme som i grundspillet så det bliver ikke meget bedre. Vi ser frem til mere af dette i de næste kommende DLC'er.