Nacon, den globale producent, udgiver og distributør af videospil og spiltilbehør, har valgt Nordisk Interactive som deres distributionspartner i Norden til eksklusiv distribution af deres officielt licenserede produkter til PlayStation, Xbox og Nintendo Switch-konsoller, herunder deres prisbelønnede RIG-gaming headsets.

Nordisk Interactive er glade for at kunne annoncere et nyt eksklusivt partnerskab med det globale spiltilbehørsmærke Nacon, som træder i kraft den 1. april 2022.

Gennem dette partnerskab vil Nordisk Interactive blive Nacons partner i de nordiske lande og fungere som eksklusiv distributør og markedsfører af virksomhedens omfattende sortiment af markedsledende spiltilbehør. 

Nacon tilbyder gamere et prisvindende udvalg af officielt licenseret tilbehør til Xbox, Nintendo Switch og PlayStation gennem Nacon-brandet. I 2020 oprustede Nacon yderligere ved at overtage premium gaming headset-mærket RIG fra POLY (tidligere Plantronics Inc.). Nordisk Interactive vil således støtte og distribuere både Nacon- og RIG-brands i Norden for at understøtte Nacons vækstplaner i markedet.

“Det er en stor ære for os at arbejde sammen med Nacon og hjælpe dem med at udvide deres tilstedeværelse i Norden. Med deres 30-årige historie og kvaliteten af deres produkter er de en vigtig spiller på tværs af mange områder i spilindustrien – og med vores nordiske netværk og ekspertise med spilprodukter er vi sikre på, at deres forretning vil vokse med dette nye partnerskab”, siger Suman Rath, Senior Vice President hos Nordisk Interactive.

Nordisk Interactive har i mere end 20 år og siden lanceringen af Sony PlayStation været den officielle distributør af konsollen i Norden og Baltikum og har gjort det til et af Sonys mest succesfulde markeder. Dette nye partnerskab understreger Nordisk Interactives engagement i at ekspandere i Norden, mens Nacon får en stærk og alsidig partner på den nordiske spilscene.

“Vi udforsker konstant nye muligheder og tætte synergier for at udvikle vores forretning og nå ud til nye målgrupper; dette mål kræver, at Nacon har både opbakning og ekspertise fra den bedst mulige partner. Nordisk Interactive har et omfattende og veletableret netværk i de nordiske lande, og med årtiers erfaring er de en ideel partner for os”, siger Florence Couanard, Head of Export Sales hos Nacon.

Om Nordisk Film

Nordisk Film er Nordens førende producent og distributør af film og driver den største biografkæde i Danmark og Norge. Nordisk Film har digitale virksomheder som GoGift, Airmagine, Venuepoint og Nordisk Games og distribuerer PlayStation i Norden og Baltikum. Nordisk Film er et datterselskab af Egmont – Danmarks største mediekoncern med 6.200 ansatte og aktiviteter i 30 lande.

Om Nacon 

Nacon er et selskab i BIGBEN Group, der blev grundlagt i 2019 for at optimere sin knowhow gennem stærke synergier på videospilmarkedet. Denne nye forenede forretningsenhed styrker Nacons position på markedet og gør det muligt for Nacon at innovere ved at skabe nye unikke konkurrencefordele. Ved at samle sine 14 udviklingsstudier, udgivelsen af AA-videospil, design, fremstilling og distribution af førsteklasses spiludstyr fokuserer Nacon 20 års ekspertise til gavn for brugerne.