Nu er der godt nyt til alle POWERS-fans! Anden sæson af PlayStation Originals-serien POWERS får premiere den 31. maj og kan ses via PlayStation Network og på Viaplay. Og er du medlem af PlayStation Plus, kan du se serien helt gratis.
Hvad ville der ske, hvis verden var fuld af superhelte, som faktisk ikke var særligt heroiske? Dette spørgsmål stiller PlayStation-serien POWERS, der er baseret på Michael Bendis’ og Michael Avon Oemings tegneserie af samme navn. POWERS handler om drabsdetektiverne Christian Walker og Deena Pilgrim, der efterforsker forbrydelser i en verden befolket af superhelte med overnaturlige kræfter.

Anden sæson tager udgangspunkt i historien ”Who Killed Retro Girl”, der er kendt fra den første tegneserie. Her undersøger det alternative rejsehold under navnet Powers Division et opsigtsvækkende mord på en verdensberømt superhelt.

”Jeg er meget begejstret for at lancere anden sæson af POWERS. Her har vi haft fokus på, hvad seerne var særligt vilde med i første sæson, så jeg kan roligt love en heftig sæson, der er vildere, hurtigere og mere larmende end forgængeren,” siger Brian Michael Bendis, executive producer og medskaber af den originale tegneserie.

Dansk blod i sæson 2

Hovedrollerne spilles af Sharlto Copley (District 9) som Christian Walker og Susan Heyward (Vinyl) som Deena Pilgrim. På rollelisten finder man desuden flere nye ansigter, bl.a. Michael Madsen, der er kendt fra The Hateful Eight og, som efternavnet antyder, har danske bedsteforældre. Derudover introduceres Tricia Helfer (Battlestar Galactica), Enrico Colantoni (Veronica Mars) og Wil Wheaton (The Big Bang Theory) i anden sæson af POWERS.

Se POWERS via PlayStation Network eller på Viaplay

Anden sæson af POWERS får premiere den 31. maj på PlayStation Network, hvor man kan streame de tre første afsnit af serien. Herefter vil man kunne se et afsnit om ugen. Alle medlemmer af PlayStation Plus kan se alle 10 afsnit i den nye sæson helt gratis, og serien bliver desuden tilgængelig på Viaplay.