Activision har bekræftet under deres finansielle konference for 2016, at der er en ny Call of Duty på vej fra Sledgehammer og at spillet udkommer senere i 2017.

Sledgehammer stod bag Call of Duty: Advanced Warfare tilbage i 2014 og det er nu deres tur igen til at varetage dette års CoD. Activision har endda lovet at spillet vil gå tilbage til Call of Duty’s rødder og med kampe der skulle være mere traditionelle. Så dette kunne lyde som en helt anden retning i forhold til deres seneste futuristiske stil.

Activision indrømmer desuden at Call of Duty: Infinite Warfare ikke levede op til forventninger og tabte nogle fans i svinget. De tog en kreativ chance med at tage serien ud i rummet og ud fra de første trailers der fik massive negative “dislikes” så har man denne gang valgt noget andet med dette års udgave af Call of Duty.

Sledgehammer har udviklet på det nye Call of Duty i snart 2 år. De prøver at ramme en balance mellem det folk elsker ved serien og at skabe noget nyt og innovativt. Det bliver spændende at høre mere om hvor de tager serien hen nu og der går sikkert ikke mange måneder før vi ser det første glimt af det nye Call of Duty.