Der er noget til enhver smag på den nye PSVR Demo Disc, der netop nu kan downloades på PlayStation Store. Discen er gratis og inkluderer smagsprøver på nogle af de bedst anmeldte spil på PSVR-platformen, heriblandt SUPERHOT VR, Astro Bot Rescue Mission og Job Simulator.

Der er rig mulighed for at kaste sig ud i helt nye VR-oplevelser på den nye PSVR Demo-samling 3, der netop er udkommet på PlayStation Store.

Demo-samlingen giver en smagsprøve på nogle af de bedste spil på PSVR-platformen, og der er noget for enhver smag – uanset om det skal være gys, afslappende platformspil eller adrenalinpumpende actionspil.

Den nye PSVR Demosamling inkluderer:

 • Astro Bot Rescue Mission

  Det anmelderroste Astro Bot: Rescue Mission er en helt ny måde at spille platformspil på. Alt ændrer sig markant, når du selv skal stå for at agere kamera i banerne. Der skal hoppes mellem platforme, fjenderne skal have en over nakken, når de kommer tæt på, og der er masser af hemmeligheder gemt i hver bane, som kun kan findes ved at kigge rundt inde i verdenen.

  Læs mere om Astro Bot Rescue Mission her.

 • SUPERHOT VR

  SUPERHOT VR er et skydespil, hvor tiden kun går, når du bevæger dig. Det betyder, at i højere grad handler om planlægning og tålmodighed fremfor hurtighed, når fjenderne skal nedlægges.

  Læs mere om SUPERHOT VR her.

 • Headmaster

  Headmaster er enhver høj angribers våde drøm. I spillets dystre, men samtidig komiske univers skal spilleren bruge hovedet til at heade fodbolde mod målskiver for at så mange point som muligt. Det lyder simpelt, men man bliver hurtigt grebet af kampen mod highscoren, og pludselig er der gået tre timer.

  Læs mere om Headmaster her.

 • Resident Evil 7 Teaser Demo: The Kitchen

  Hvis man gerne vil i gang med det anmelderroste Resident Evil 7 i VR, men ikke er helt sikker på, om nerverne holder til den fulde oplevelse, så er The Kitchen et perfekt sted at starte. Denne demo giver en kort, uhyggelig smagsprøve på det fulde spil, som vil få selv de mest hårdføre gyserfans til at ryste i bukserne.

  Læs mere om The Kitchen her.

 • Job Simulator

  I en fjern fremtid, hvor robotter har overtaget alle jobs, giver Job Simulator spilleren mulighed for at prøve kræfter med en række forskellige erhverv, fra bilmekaniker til kontorarbejder. Med de to PlayStation Move-controllers er der total frihed til at gøre, hvad man har lyst til – også selvom det reelt ikke har noget med jobbet at gøre.

  Læs mere om Job Simulator her.

 • Moss

  Moss er et vaskeægte eventyr, hvor du både spiller som den lille mus, Quill, der er hovedpersonen i eventyret og som læseren, der kan manipulere med verdenen. I spillet skal spilleren både styre Quill og verdenen for at komme videre i den fantastiske og farefulde fortælling.

  Læs mere om Moss her.

 • The Persistence

  I The Persistence er et rumskib blevet overrendt af hjernedøde mutanter, og du er eneste overlevende. Spillets twist ligger i, at rumskibets layout bliver ændret hver gang du dør, så du aldrig kommer til at føle dig helt tilpas i rumskibets mørke korridorer, og du bliver tvunget til at gennemleve et konstant skiftende mareridt igen og igen.

  Læs mere om The Persistence her.

 • Thumper

  Her er et spil, hvor man som spiller skal følge musikken og være hurtig til at trykke på de rigtige knapper på det rigtige tidspunkt. På overfladen virker Thumper som mange andre rytmespil, men spillets dæmoniske look og soundtrack gør, at det er utrolig svært at slippe, når man først er gået i gang.

  Læs mere om Thumper her.

 • Battlezone

  Slå dig sammen med andre spillere online og bliv styrmand i en kraftfuld kampvogn, hvor samarbejde er essentielt for at overleve. Spillet har en smuk, futuristisk visuel stil og soundtracket er fantastisk – og så er der altid lige plads til endnu en runde.

  Læs mere om Battlezone her.